Vatan Bilgisayar vs İncehesap. Com

Nsslenak

Centipat
Evet Vatan Bilgisayar an itibari ile OEM KDV indirime gitti. İstediğim sistem incehesap.com'da ve Vatan'da aynı fiyata denk geldi. Hangisinden alırsam garanti konusunda daha rahat olurum?

Evet Vatan Bilgisayar an itibari ile OEM KDV indirime gitti. İstediğim sistem incehesap.com'da ve Vatan'da aynı fiyata denk geldi. Hangisinden alırsam garanti konusunda daha rahat olurum?
Ben incehesap sitesinedn sistem almıştım. Ekran kartımda ısınma sorunu çıkmıştı sistem de beklentimi karşılamadı. Arayıp iade etmek istediğimi söylediğimde hepsini tek tek ayrı ürün olarak garantisinde hangi firma yazıyorsa oraya göndermemi söylemişlerdi.

@Cre4TiveTR Koşulsuz, şartsız yasal iade hakkının süresi dolduysa, firma ürünün garantisini veren firmaya seni yönlendirir. Bu garanti firması ürünü inceler kusur bulursa iade/değişim için bir belge ile sana yollar. Bu sayede istediğin işlemi tercih edebilirsin :) . İnternet satışında bu işi böyle yapmayan site yoktur...

Tekrar söylüyorum. Nerede daha uygunsa oradan al. (NANOKATALOG HARİÇ)

@Cre4TiveTR Koşulsuz, şartsız yasal iade hakkının süresi dolduysa, firma ürünün garantisini veren firmaya seni yönlendirir. Bu garanti firması ürünü inceler kusur bulursa iade/değişim için bir belge ile sana yollar. Bu sayede istediğin işlemi tercih edebilirsin :) . İnternet satışında bu işi böyle yapmayan site yoktur...

Tekrar söylüyorum. Nerede daha uygunsa oradan al. (NANOKATALOG HARİÇ)
Aşşa yukarı 40tl kadar fiyat farkı var aralarında.
@Nsslenak Bütçe belirtirsen yardımcı olabilirim. Vatan'dan alınabilecek bir sistemse kurulum yaptırabilirsin...
Ryzen 5 2600
Gıgabyte b450m s2h
Corsair 8gb 3000mhz ram
240gb herhangi bir marka ssd
Corsair spec delta rgb 550w 80+ kasa
Ekran kartı olarakta rog strix 570 veya saphire rx590 nitro arasında kaldım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı