Vatan Bilgisayar'da MSI RTX 2070 Super var mıdır?

349066

Hectopat
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, ben bu ekran kartını Vatan Bilgisayar'dan almayı düşünüyorum ama stoga gelince haber ver diyor gidince mağazada olur mu?

Çok pahalı başka sitelerden alın. Diğer soru ise bazı ana mağazalara gelir

İnternet stoklarıyla mağaza stokları aynı olmuyor. Örneğin İnternette stokta varken bazen mağazada bulunmuyor. Geçenlerde bir arkadaşım ekran kartı alacaktı internet sitelerinde stok yoktu fakat bulunduğumuz bölgedeki iki şubede de vardı.

Düşük bir ihtimal ama gidip mağazada sorgulayabilirsin belki site de olmayıp başka mağazalarda kalmış olabilir. Dene bir şey kaybetmezsin.

Stoğa gelmesi demek zaten mağazaya gelmesi demektir dostum parça mağazadan çıkar 😅
😀
Çok pahalı başka sitelerden alın. Diğer soru ise bazı ana mağazalara gelir
Teşekkürler direkt kurulum yapicam vatanda o yüzden
İnternet stoklarıyla mağaza stokları aynı olmuyor. Örneğin İnternette stokta varken bazen mağazada bulunmuyor. Geçenlerde bir arkadaşım ekran kartı alacaktı internet sitelerinde stok yoktu fakat bulunduğumuz bölgedeki iki şubede de vardı.
Teşekkür ederim 🌹
Düşük bir ihtimal ama gidip mağazada sorgulayabilirsin belki site de olmayıp başka mağazalarda kalmış olabilir. Dene bir şey kaybetmezsin.
Teşekkürler 🌹

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu kart mağazalarda var mı? pazar günü satın almak istiyorum ama bilmiyorum. Vatan Bilgisayar'da çalışan var mıdır arkadaşlar?
Stoktaki mağazalar kısmına tıklarsanız hangi şubede stok olduğunu görürsünüz.

Bu kart mağazalarda var mı? Pazar günü satın almak istiyorum ama bilmiyorum. Vatan Bilgisayar'da çalışan var mıdır arkadaşlar?

Bu ürün şu an hiçbir mağzada yok olsaydı stokdaki mağazalar kısmında hanfgi şubede olduğu gözüküyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı