Vatan Bilgisayar'da sebepsiz yere sipariş iptali

ArmindoBrumaa

Centipat
Katılım
26 Haziran 2022
Mesajlar
635
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dün akşam Vatan Bilgisayar'da 2.700 TL civarlarına satın aldığım Razer BlackShark V2 oyuncu kulaklığı adresimi harfi harfine doğru girmeme rağmen "Adresiniz yanlış girilmiş. Düzeltip siparişi tekrar oluşturun" bahanesi ile iptal edildi. Aradan geçen 12 saat sonra Vatan Bilgisayar'ın internet sitesine baktığımda kulaklığın fiyatının neredeyse 1000 TL artıp 3.500 TL bandına çıktığını öğrendim. Vatan'ın yaptığı bu durum etik midir? Şikayetçi olabilir miyim?
 
Son düzenleme:
Ben eskiden oyuncak mağazasında çalışıyordum, ürünlerimizin fiyatları her gün değişiklik gösteriyordu. O yüzden yeni gelen fiyatları basıp satışa sunuyorduk. Ama gözden kaçan eski fiyatında kalan ürünleri müşteriler seçip kasaya geldiğin de mecburen o fiyattan vermek zorunda kalıyorduk veya parasının bir kısmı iade ediyorduk. Yani eski fiyat 200 yeni fiyat 300 biz 100 lirasını geri vermek zorundayız.

Kısaca müşteri gördüğü fiyattan ürünü satın alabilir. İsterse ürün fiyatı son saat değişsin yine müşteri gördüğü fiyattan alabilir ve hakkıdır. Kasaya gidip 600 liralık ürünün 700 lira olduğunu görünce ben de geri gittim söyledim ve durumu açıkladım ben gördüğüm fiyattan almalıyım. Adamlar bana açıkladı ama ben yine de onları dinledim ama yine değişiklik olmayacağını ve bu benim hakkım olduğu için etiket fiyatından aldım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı