Vatan Bilgisayar'dan i3 12100F RTX 3060 Ti sistem ne kadar tutar?

Bütçe
17000
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVIDIA GTX 1650, i3-10105F, 16gb Ram, Win 11
Meslek
Serbest Meslek
Dostlar Vatan'dan resimdeki özelliklere sahip kasa alsam ne kadar tutar? Ve sistem iyi mi? CS 2, Blazing Sails açar mı (benim tajminimce rahat açar)? Bir de utanıyorum öylece vatana gitsem ekipman baksam (satın almadan) bir şey olur mu? Yardımcı olurlar mı gene? Bütçem 17k. (Bir de resimdeki sistem 15k ya satılıyor, 2. el mi bilmiyorum). Uzunca yazıp cevap verirseniz sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240821-110138_Instagram.jpg
    Screenshot_20240821-110138_Instagram.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleyen: Moderatör:

0 alaka.

Dostlar Vatan'dan resimdeki özelliklere sahip kasa alsam ne kadar tutar? Ve sistem iyi mi? CS 2, Blazing Sails açar mı (benim tajminimce rahat açar)? Bir de utanıyorum öylece vatana gitsem ekipman baksam (satın almadan) bir şey olur mu? Yardımcı olurlar mı gene? Bütçem 17k. (Bir de resimdeki sistem 15k ya satılıyor, 2. el mi bilmiyorum). Uzunca yazıp cevap verirseniz sevinirim.

Rahat açar. İstediğiniz gibi bakabilirsiniz o sistem 2. el olarak satılıktır fakat 3060 Ti'ler 17kdan üste satılır önerim AMD ekran kartlı sistemlere bakmanız.

0 alaka.

Rahat açar. İstediğiniz gibi bakabilirsiniz o sistem 2. el olarak satılıktır fakat 3060 Ti'ler 17kdan üste satılır önerim AMD ekran kartlı sistemlere bakmanız.
Amd değilde nvidia olsa güzel olur ne önerirsiniz rtx serisinden cs 2 blazing sails için. (Amd de önerirsen güzel olurda daha çok nvidia istiyorum). Bide vatan bilgisayar için sorduğum soruyuda yanıtlarsanız 👉🏻👈🏻

AMD değil de NVIDIA olsa güzel olur ne önerirsiniz RTX serisinden CS 2 Blazing Sails için. (AMD de önerirsen güzel olurda daha çok NVIDIA istiyorum). Bir de Vatan Bilgisayar için sorduğum soruyuda yanıtlarsanız 👉🏻👈🏻

AMD'den çekinmeyin XFX RX 6700 aldım RTX3060'dan çok daha güçlü ve iyi bir kart bende memnunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı