Emirhassed
Picopat
Bu güne kadar ki tüm monitörler'imi varan bilgisayardan aldım. Hiçbir sorun yaşamadım.
-LG 29UM68-P.
-LG 34UM58-P.
-LG 34UC79-G.
-Samsung SR75 27"
Almadan önce ölü piksel testi yapıyorlar mı?
Bu güne kadar ki tüm monitörler'imi varan bilgisayardan aldım. Hiçbir sorun yaşamadım.
-LG 29UM68-P.
-LG 34UM58-P.
-LG 34UC79-G.
-Samsung SR75 27"
Samsung tercih edersen zaten yetkili satış danışmanı oluyor ve zorunlu olarak yapıyor. Ayrıca rica edersen diğer monitörler için de yaparlar.Almadan önce ölü piksel testi yapıyorlar mı?
Samsung tercih edersen zaten yetkili satış danışmanı oluyor ve zorunlu olarak yapıyor. Ayrıca rica edersen diğer monitörler için de yaparlar.
Sorun olmaz. Kesin alacağınız bir ürün olduktan sonra deneme yapabilirsiniz. Ödemeyi aldıktan sonra havada yapıyorlar zaten her şeyi.Asus alacam belirttiğim gibi
Monitörü mağazadan aldığın zaman orada açıp ölü piksel vb testler zaten yapılıyor dostum. Orada çalışan teknik eleman ile bakarsınız zaten sıkıntı var ise bariz görme şansınız var.![]()
Aynı monitörü yaklaşık 2 yıl (?) Kadar önce almıştım. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım ve fiyatı da (o zamanlar) gayet uygundu.
Tamam pardon benimki VG248QE'imişŞikayetvar.com da biri satın almadan test etmiyorlar demişti de ondan sordum
Monitör 2020'de çıktı yalnız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.