Vatan OEM hazır sistem alınır mı?

Salih751

Hectopat
Daha fazla  
Vatan'dan mağazasından hazır sistem almak. İstiyorum sizce alınır mı? Bir de mağazadan alınca Windows demo kurdurabilir miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan'dan mağazasından hazır sistem almak. İstiyorum sizce alınır mı? Bir de mağazadan alınca Windows demo kurdurabilir miyiz?
Rica ederseniz kuruyorlar demo. Vatan bilgisayar alınacak yer değil hele ki hazır sistem sebebi bilgisayar içine koydukları SSD, HDD, PSU ve kasa sıkıntılı oluyor genelde.

Bir arkadaşımla birlikte satın alıp mağazada kurmuştuk. Memnun kalmıştık, çok yardımcı oldular ve ilgiliydiler. Arkadaşım 3 senedir kullanıyor bilgisayarı.

Rica ederseniz kuruyorlar demo. Vatan bilgisayar alınacak yer değil hele ki hazır sistem sebebi bilgisayar içine koydukları SSD, HDD, PSU ve kasa sıkıntılı oluyor genelde.
Şu sistemden almak istiyorum kesin kurarlar dimi deneme sürümünü

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200630-142716_Vatan.jpg
    Screenshot_20200630-142716_Vatan.jpg
    146,4 KB · Görüntüleme: 230
Bir arkadaşımla birlikte satın alıp mağazada kurmuştuk. Memnun kalmıştık, çok yardımcı oldular ve ilgiliydiler. Arkadaşım 3 senedir kullanıyor bilgisayarı.
Ben instagramdan yazdım ama ya siz orjinal key almıp getirmelisiniz yazdılar yada burdan orjinal alıp kurdurabilirsiniz dediler kesin kurarlarmı

Kendin gidip tek tek sistem parçalarını seçip kurarsan alınabilir, ben aldım gayette memnunum. Bakma sen burada yok pahalı orası denildiğine. Bir çok site üzerinden karşılaştırma yaptığımda ya kafa kafaya sistem hatta bir kaçından daha ucuza bile gelmiş diyebilirim.
Ben de siteler üzerinden alışveriş yapıp kendim montaj yaparım ya da yaptırırım diyte düşünüyordum ama bu süreçte kargo sürelerinin uzunluğu(30 günü geçen yapılmayan teslimatlar) arızalı, eksik doanım gönderen firmalar, müşteri hizmetlerine ulaşılamama durumları yüzünden vazgeçtim. Ben elimi sürmedim sisteme, gittim söyledim, bütün testlerini, güncellemelerini yaptılar, tak çalıştır şekilde teslim aldım 3 saat içerisinde. Mağazadan mağazaya göre ilgi, alaka, özen, vs. Değişkenlik gösterir mi illa ki ama dediğim gibi ben bir sorun yaşamadım. Hazır sistem için yani OEM için yorumumu sorarsan asla bulaşma ve alma :)

Şu sistemden almak istiyorum kesin kurarlar dimi deneme sürümünü
Genelde Vatan'dan sistem önermiyorum. Zira koydukları parçalar sıkıntılı oluyor.
Mesela o sistemde ekran kartı sıkıntılı. Diğer parçalar iyi.

Windows deneme sürümü kuruyorlar mı bilmiyorum. Forumda bazı arkadaşların ''1000TL verirseniz Windows kurarız'' dediklerini söylüyorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı