Vatan'a AMD R9 290X geldi !!

• Konuyu başlatan pc03
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 4.302
Dolar 1.2 tl olsun bende intihar ederim :D Öyle bir şey imkansız. Hayalden öteye geçmez.
Mazot da 1 TL olacaktı zamanında..yaptırmadılar... Bunu diyen kişi şimdi sahip olduğu tüm mal varlığını yitirmiş durumda.. Kemal Sunalın bir filminden alıntı yapacağım: "DDYD Partisi: Devletin malı Deniz, Yemeyen Domuz Partisi"

Aaah rahmetli... Ve ülkemize ilk özel televizyon, radyoyu getiren Cem Uzan.. :D

- - - Güncellendi - - -

Şaka maka çok severdim küçükken onu, dün gibi hatırlarım anneannemlerin yanındaydım seçim vardı o zaman da 2004-2005 seçimi falan 10 sene öncesi yani, anneannem geldi soruyordum genç partiye verdin oyunu değil mi diye. :D :D

Mazot da 1 TL olacaktı zamanında..yaptırmadılar... Bunu diyen kişi şimdi sahip olduğu tüm mal varlığını yitirmiş durumda.. Kemal Sunalın bir filminden alıntı yapacağım: "DDYD Partisi: Devletin malı Deniz, Yemeyen Domuz Partisi"

Aaah rahmetli... Ve ülkemize ilk özel televizyon, radyoyu getiren Cem Uzan.. :D

- - - Güncellendi - - -

Şaka maka çok severdim küçükken onu, dün gibi hatırlarım anneannemlerin yanındaydım seçim vardı o zaman da 2004-2005 seçimi falan 10 sene öncesi yani, anneannem geldi soruyordum genç partiye verdin oyunu değil mi diye. :D :D
Siyasete girmeye gerek yok ama Cem Uzan gibi insanlar yüzünden yıllarca gelişemedik.

Siyasete girmeye gerek yok ama Cem Uzan gibi insanlar yüzünden yıllarca gelişemedik.
Konu dışı;
Sağolsun "Recep" abimiz bizi çok geliştirdi. 10 yılda yapılandan daha fazla demir yol yaptı falan. 10 yıl marşına göndermeler yapılmıştı hani bu konuyla ilgili. (bizim Recep abi yahu yanlış anlamayın SAYIN Başbakanımıza böyle şeyler dermiyim ben.)

Bu arada Cem Uzan ile ilgili pek bilgim yok, bildiğim tek şey Türkiyeye özel televizyon ve radyoyu getirdiği vs.

Kaç yıldır bu olayları takip ediyorum eski bir AMD kullanıcısı olarak Nvidia'nın daha üstün olduğunu düşünmekteyim. Ayrıca yeni çıkaracakları G-Sync diye bir teknolojileri var. Ona da bir göz atın isterseniz tek taraflı olmaya gerek yok. Herkes istediği firmayı destekler ama öyle fark olacak. Büyük fark olacak diye bir arguman getiremeyiz,bize düşmez bu işi duayenlere bırakmak en doğrusu olur kanımca :like:

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı