VatanBilgisayar Garanti İşlemleri

NirvanA1

Kilopat
Katılım
9 Eylül 2012
Mesajlar
973
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Meslek
Okula giden kurbanlık koyunlardan(LİSE)
Merhaba arkadaşlar, ekran kartımı 06.07.2013 gününde garantiye verdim. Hala servis kontrölünde diyor. Müşteri hizmetlerindeki adam 20 günü geçerse ürün bedelini alabilirsiniz diye birşey demişti tam hatırlıyamadım ama doğru mudur ?
 
30 gün sonunda servisten dönmezse, ürün bedelinin iadesini isteyebiliyorsun. Tam detayları bilmiyorum ama bildiğim bu.
 
Benim bilgisayarım 24 gün kaldı. Kimse bana öyle bir şey demedi. Üstelik şimdi de klavyesi oynuyor.
Sen hiç haklarını sormamışınki. Üstüne gitmezsen söylemezler. :D. Bakalım 2 gün sonra gelmezse müşteri hizmetlerini ararım.
 
Vatan'ın burada tek saçmalığı "galiba" herhangi bir şubesine verdiğiniz ürün önce Topkapı şubesine gidiyor. Sonra ürün tekrar Topkapı şubesine gidiyor. Topkapı'dan ürünü teslim ettiğiniz şubeye en son geliyor. Bu Topkapı şubesi en az size 4 gün kaybettiriyor.
 
Ben şimdi gitsem, haklarım var böyle böyle, kanıt olarakta şikayet var sitesini göstersem, bana idarelik 6870 verirler mi ? 20 Günü geçince ürünü 340 TL' ye almıştım üzerine bi 700-800 TL yatırıp, yüksek seviye bi kart alabilir miyim ?

- - - Güncellendi - - -

Konuyu gündeme yeniden taşımalıyım. Tam cevabımı alamadım.
 
Şikayetvar sitesini göstermene ne gerek var. Linkte yazanlar zaten Tüketici Haklarının içinde geçen Azami Tamir Süresi, kanun bu yani. Sen git, hakkını ara bu bilgilerle. Uğraşman gerekiyor tabi ama birazcık. Umarım halledersin sıkıntı yaşamadan.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı