Kullandıysan iade edemezsin. Kullanmadıysan ve ambalajlarında bir sorun yoksa üzerine para verip daha iyisini alabilirsin. Para iadesi alman mümkün değil. Bu mağazadan satın aldıysan geçerli.Vatan'dan 4 GB RAM aldım. G.Skill marka. İade alırlar mı, rica etsem yardım eder misiniz? Ürünü hem beğenmedim hem de sıkıntılı bir ürün.
Sistemde denemek için bilgisayarı istemediler mi? Benden istemişlerdi mağazaya bilgisayarı götürmüştüm.Ürünü açtım denedim ama RAM sıkıntılı ve iade alırlar değil mi sitelerinden almadım ama
14 günü geçmediyse, servise gider sorunlu olup olmadığı kontrol edilir. Sorunluysa iade alınır ya da değişim yapılır.Ürünü açtım denedim ama RAM sıkıntılı ve iade alırlar değil mi sitelerinden almadım ama
Hayır benden pc istemediler ben arayıp gittim ama öyle birşey yok dediler yani lütfen alsınlar yaSistemde denemek için bilgisayarı istemediler mi? Benden istemişlerdi mağazaya bilgisayarı götürmüştüm.
14 günü geçmediyse, servise gider sorunlu olup olmadığı kontrol edilir. Sorunluysa iade alınır ya da değişim yapılır.
Umarım alırlar çok korkuyorumHediye çeki nedir? İnsanları bu şekilde alıştırmışlar hediye çeki verir yazıyorsunuz. Para ile aldığınız bir ürüne niye hediye çeki alalım?
14 gün içinde iade hakkınız var. Gidin, iade edin ve paranızı alınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.