Vatan'dan bu geceye özel KDV ve %5 sepet indirimi

Kurtuldun mu karttan?
Evet kurtuldum. En son gördüğümde PTT kargoya veriyordum. PTT kargo ekran kartını taşımak yerine doğaya salmayı tercih ettiği için kart İstanbul'un Avrupa yakasından kendi imkanlarıyla kart Anadolu yakasına yüzerek geçti ve bu yüzden 1 ayda ulaştı teknik servise. Şimdi teknik serviste bekliyor ve bende bir netice çıkmasını bekliyorum. Umarım iade olur, gerçekten bıktırdı kendinden beni çünkü. Eğer iade olmuş olsaydı Kasım ayında Vatan'ın yaptığı indirimlerden 1840 TL'ye 1660Ti ROG STRIX alabilirdim...

Varda satın alamıyoruzki. Saat 10'dan beri sepetime eklediğim ürüne ulaşmaya çalışıyorum. Kart bilgisi girme bölümüne kadar gelebildim en son bu sefer de kutucuklara tıklanmıyor. Gece gece delirtti..
Çok kötü bir site. Gerçekten her alışverişimde bu sorunu yaşıyorum çıldırmamak elde değil.

4 GB bence hala yeterli. Yüzde olarak bakarsak 4 GB bellek kullanımını geçen oyunların sayısı tahminimce %5 - %10. O yüzden yetersiz olduğunu sanmam. Tabii ki 6 GB ve ya daha üstü olsa başımızın üstünde yeri var ancak bu seferde fiyat mevzusu ortaya çıkıyor. Fiyatına göre bu kart muazzam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı