Vatan'dan bu geceye özel bilgisayar parçalarına KDV ve %5 sepet indirimini kaçırmayın.
Son düzenleyen: Moderatör:
Gene indirim var, gene param yok. Acı hayat.
Evet kurtuldum. En son gördüğümde PTT kargoya veriyordum. PTT kargo ekran kartını taşımak yerine doğaya salmayı tercih ettiği için kart İstanbul'un Avrupa yakasından kendi imkanlarıyla kart Anadolu yakasına yüzerek geçti ve bu yüzden 1 ayda ulaştı teknik servise. Şimdi teknik serviste bekliyor ve bende bir netice çıkmasını bekliyorum. Umarım iade olur, gerçekten bıktırdı kendinden beni çünkü. Eğer iade olmuş olsaydı Kasım ayında Vatan'ın yaptığı indirimlerden 1840 TL'ye 1660Ti ROG STRIX alabilirdim...Kurtuldun mu karttan?
Çok kötü bir site. Gerçekten her alışverişimde bu sorunu yaşıyorum çıldırmamak elde değil.Varda satın alamıyoruzki. Saat 10'dan beri sepetime eklediğim ürüne ulaşmaya çalışıyorum. Kart bilgisi girme bölümüne kadar gelebildim en son bu sefer de kutucuklara tıklanmıyor. Gece gece delirtti..
4gb artık yetersiz.Gene indirim var, gene param yok. Acı hayat.
Bu ekran kartı kaçırılmamalı:
MSI GeForce GTX1650 SUPER GAMING X 4GB GDDR6 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GeForce GTX1650 SUPER GAMING X 4GB GDDR6 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
4GB artık yetersiz diyorsunuz ama bence fiyatına göre gayet iyi bir kart. Eğer bu kart 6 GB bir belleğe sahip olsaydı 1660'ı geçerdi bile. NVIDIA kendi ayağına sıkar mı hiç?4gb artık yetersiz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.