Vatan'dan hazır PC alınır mı?

Pazar günü öğlen ups getirdi. Final sınavları sebebiyle fazla test yapamadım. Sistem kurulu bir şekilde geldi. Sadece ekran kartı ayrı olarak geldi. ( Ekran kartı ağır iyi ki öyle gelmiş). Onu taktım. Freedos olarak geldiğini bildiğim için önceden USB ye Windows 10 kurmuştum. Onu yükledim. Ekran kartı driverını yükledim. Bios'da Ram MHz'yi ayarladım (2333 den 3000 MHz ye). Sonra 1 saat filan takıldım şimdilik sıkıntı yok. Dediğim gibi önemli sınavlarım var onlara zaman ayırdığım için pazar gününe kadar (hem monitörde daha gelmedi o da gelsin) sistemi kullanamıyorum. Keşke corona başladığında 75 gün önce alsaydım :( 10 senelik laptobuma göre çook hızlı. İnşallah bir sorun çıkmaz.

Not: Diğer donanımların da orjinal kutuları gelmekte.
hayırlısı olsun, hala sistemde onay bekliyor benimki. Aradığımda sipariş onaylanmış sıraya alıyorlar sistemleri dediler. Bekliyoruz. Kargoya verilince sisteme giriliyormuş heralde vatanda bu şekilde. Sipariş onaylanmadı yazısına bakıp duruyoruz hergün.
hayırlısı olsun, hala sistemde onay bekliyor benimki. Aradığımda sipariş onaylanmış sıraya alıyorlar sistemleri dediler. Bekliyoruz. Kargoya verilince sisteme giriliyormuş heralde vatanda bu şekilde. Sipariş onay bekliyor yazısına bakıp duruyoruz hergün.

hayırlısı olsun, hala sistemde onay bekliyor benimki. Aradığımda sipariş onaylanmış sıraya alıyorlar sistemleri dediler. Bekliyoruz. Kargoya verilince sisteme giriliyormuş heralde vatanda bu şekilde. Sipariş onaylanmadı yazısına bakıp duruyoruz hergün.

Talep kaynaklı yoğunluk vardır yakın zamanda kargolanır. Kargolanınca sms filanda geliyor.

Talep kaynaklı yoğunluk vardır yakın zamanda kargolanır. Kargolanınca sms filanda geliyor.
Bugün açılışı yaptılar umarım kargolanır, çocuk bekliyor evde günlerdir=)
hala gelmedi, telefonda 60 kişi sıra var. Vatan'da neler oluyor böyle?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı