Vatan'dan hazır PC alınır mı?

Arkadaşlar bana parçalar çok kalitesiz gelmedi. İtopyada aynı fiyat aralığında çok daha markasız sayılacak ürünler var. Kasa olarak xigmatec tabiki daha iyidir. İki seçenek arasında kaldım. Ekran kartı çok pahalı 2600 e sayıyor ekran kartını. Piyasada 3000 in altında rtx 2060 yok. Yada ben bulamadım. Uygun fiyat performans kasa tavsiyeniz var mı?

zaten f/p kasa olduğu için yüksek anakart takamam bu sisteme fiyatı şişirecektir.
İki sistemde de B365 anakart kullanılmış. Tavsiyem en az B450 bir anakart almanız olacaktır. Düşük tutmak isteseniz bile B450 modellerinin en düşüğünü almanızı tavsiye ederim. Yine de sizin tercihiniz.

İki sistemde de B365 anakart kullanılmış. Tavsiyem en az B450 bir anakart almanız olacaktır. Düşük tutmak isteseniz bile B450 modellerinin en düşüğünü almanızı tavsiye ederim. Yine de sizin tercihiniz.
B450 AMD AM4 sokettir. B365 Intel 1151 sokettir. İkisinin uzaktan yakından alakası yok.

Merhaba arkadaşlar, şu iki sistem arasında kaldım. Fiyat tek tek toplamayla daha yukarıda çıkıyor. Siz olsaydınız alır mıydınız? Bu sisteme alternatif öneriniz var mı 6000-6500 bandında(RTX 2060'lı) sistem öneriniz.

Not: Taksitle alınacaktır, bunu da göz önünde bulunduralım.

Hocam günlük stoklar yenileniyor. İlla intel almayacaksanız amd li sistenlerde var. Emsallerinden 500-1000 ₺ ucuza olabiliyor. Öğleden önce kaçırmadan alman lazım 2-3 stok çıkıyor çünkü.

Örnek

performans olarak çok farkedeceğini düşünmüyorum,
Hocam günlük stoklar yenileniyor. İlla intel almayacaksanız amd li sistenlerde var. Emsallerinden 500-1000 ₺ ucuza olabiliyor. Öğleden önce kaçırmadan alman lazım 2-3 stok çıkıyor çünkü.

Örnek

Performans açısından çok fark olacağını düşünmüyorum. Karşılaştırma videolarını izlemiştim. 9400f ve 2600 yada 3600 arasında büyük farklar yoktu. Sadece oyun odaklı olacak pc bu arada.

Vatandan bilgisayar alınır. Eskisi kadar fiyatlar uçuk da değil. En güvenilir firmalardan biridir. (Parça alacak iseniz fiyat araştırmasını başka mağazalardan yapmadan buradan ürün almayın)

2.sistem daha iyi onu alın. Zaten 1 haziranda açılıyor mağazalar. Ben 9600Kf li Asus Rog 2060 lı sistem almıştım 6.200 civarına Vatandan ama koronadan az önceydi. Bİde işlemci soğutucu da var benimkinde 1264 modeli. Onu da eklettirin soğutucuyu.

Merhaba arkadaşlar, şu iki sistem arasında kaldım. Fiyat tek tek toplamayla daha yukarıda çıkıyor. Siz olsaydınız alır mıydınız? Bu sisteme alternatif öneriniz var mı 6000-6500 bandında(RTX 2060'lı) sistem öneriniz.

Not: Taksitle alınacaktır, bunu da göz önünde bulunduralım.
hayır
vatan,teknosa vb. gibi markalar Ürün Fiyati +%50 veya %150 gibi bir kar marjı koyar sebebide okadar elemanın maaşı.
aynı sistemi git internetten bi topla fiyat farkına bak.

hayır
vatan,teknosa vb. gibi markalar Ürün Fiyati +%50 veya %150 gibi bir kar marjı koyar sebebide okadar elemanın maaşı.
aynı sistemi git internetten bi topla fiyat farkına bak.

Vatan %50 -100 koysa bile emsal sitelerden ve tek tek toplamaktan daha ucuza sistemi satıyor. 45 gündür takip ediyorum en uygun sistemler Vatan'da satılıyor. Ara ara kampanya filan denk gelirse diğer siteler 100 200 aşağıya satıyor. Ama tek tek toplamaktan daha kârlı sistemler var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı