VDSL için TT'ye teşekkür etmek

Fiyatları takip etmediğim için bilmiyorum ama Türk Telekom kullanan çoğu kişi vadedilen hızı alamıyor yada yüksek ping sorunlarıyla uğraşıyor.
Sağlıksız hatlardan dolayı çoğu sorun yaşayanlar. Ping konusunda Türkiye'de en iyi ping, routing ve peering Telekom'da.

Ne alaka kardeşim Türk Telekom'un görevi zaten toptan internet satmak Turknet, Netspeed, Milenicom gibi firmalarında görevi perakende satmak. Senin ve Türk halkının vergileri ile yapılmış bir altyapı var ortada onlar sana teşekkür etmeli.

Türk Telekoma teşekkür edeceğime kaba tabiri ile kötü yollara girerim daha iyi. Bir fiber kullanıcısı olarak söylüyorum:Türk telekom pişmanlıktır. Sözleşme bitsin direkt Türknet'e
geçeceğim. Bizim burda fiber döşüyorlar başka sokaklara.
Sağlıksız hatlardan dolayı çoğu sorun yaşayanlar. Ping konusunda Türkiye'de en iyi ping, routing ve peering Telekom'da.
Alabileceğim en fazla pingi Türk Telekom'da gördüm.
27000

2022 yılının yarısı bitti bitiyor. Sana daha yeni VDSL gelmiş. Ben 10-12 yıl VDSL hizmeti kullandım. Geçen sene fiber geldi eve kadar. Ve teşekkür filan etmedim haklı olarak 5-6 yıl önce gelmesi lazımdı. Villa diye eve yıllardır getirmediler.

Türk telekom hileli bir şekilde TTNET markası ile perakende internet satıyor.

İnternet Erişimine Yönelik Son Kullanıcı Tarifeleri​

Mevcut durumda son kullanıcılara perakende seviyede internet erişim hizmeti, İnternet Servis Sağlayıcılığı hizmeti sunmak üzere Kurumumuzca yetkilendirilmiş İnternet Servis Sağlayıcılar (İSS) tarafından sunulmakta olup yürürlükteki mevzuat çerçevesinde Türk Telekom son kullanıcılara doğrudan internet erişim hizmeti sunamamaktadır.

DSL teknolojisinde de abone ile İSS arasındaki bağlantının sağlanmasında, ‘yerel ağ’ olarak nitelendirilen Türk Telekom’un sabit telefon şebekesinin evlere kadar uzanan bakır kablolardan oluşan kısmı kullanıldığından, İSS’ler kendi kullanıcılarına ADSL internet erişim hizmeti sunabilmek için Türk Telekom’un altyapısını kullanmakta, başka bir deyişle Türk Telekom’dan toptan seviyede hizmet satın almaktadırlar. Türk Telekom’un İSS’lere yönelik toptan seviyede internet erişim tarifeleri Kurumumuzun onayına tabidir. Bununla birlikte, İSS’lerin perakende seviyede son kullanıcılara sundukları internet erişim hizmeti için aldıkları ücretler ise EHK ve ilgili mevzuat uyarınca Kurumumuz onayına tabi değildir.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu

Türk Telekom hileli bir şekilde TTNET markası ile perakende internet satıyor.

internet erişimine yönelik son kullanıcı tarifeleri​

Mevcut durumda son kullanıcılara perakende seviyede internet erişim hizmeti, internet servis sağlayıcılığı hizmeti sunmak üzere kurumumuzca yetkilendirilmiş internet servis sağlayıcılar (ISS) tarafından sunulmakta olup yürürlükteki mevzuat çerçevesinde Türk Telekom son kullanıcılara doğrudan internet erişim hizmeti sunamamaktadır.

DSL teknolojisinde de abone ile ISS arasındaki bağlantının sağlanmasında, ‘yerel ağ' olarak nitelendirilen Türk Telekom'un sabit telefon şebekesinin evlere kadar uzanan bakır kablolardan oluşan kısmı kullanıldığından, ISS'ler kendi kullanıcılarına ADSL internet erişim hizmeti sunabilmek için Türk Telekom'un altyapısını kullanmakta, başka bir deyişle Türk Telekom'dan toptan seviyede hizmet satın almaktadırlar. Türk Telekom'un ISS'lere yönelik toptan seviyede internet erişim tarifeleri kurumumuzun onayına tabidir. Bununla birlikte, ISS'lerin perakende seviyede son kullanıcılara sundukları internet erişim hizmeti için aldıkları ücretler ise ehk ve ilgili mevzuat uyarınca kurumumuz onayına tabii değildir.

bilgi teknolojileri ve iletişim kurumu

Ne demeye çalışıyorsun yani?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı