VDSL internet hızının bir süre sonra düşmesi

Isparta'da yaşıyorum. Apartta yaşıyorum. Buranın ortak interneti var. Genelde burda kalanlar onu kullanıyor. Yeni bir bina kablolama ankastre dolap falan çok iyi temiz. Dışarıdan İnterneti sadece ben kullanıyorum. Dolapta sadece benim kablom var ekstradan. Buranın herkese vermiş olduğu internette bir sıkıntı göremedim zaten 3 mbit kullanıcı başına. İnsanlar işini düzgün yapmadığı için herkes topu başkasına atıyor. İki hafta oldu. İnternette de kaynak bulamıyorum bununla ilgili. Umarım bana çare bulabilecek arkadaş buradan çıkar. Zaten çıksa çıksa bu forumdan çıkar. Ümidim bu.

Hangi mahalledesiniz, benTürknet kullanıyorum, aynı sorunlar bende de devam etti, müşteri hizmetleri aynı cevabı verdi, aynı sürede oldu, 1 hafta gibi ama şuanda 2 gündür iyi, sorun düzeldi.

Modern Evler Mahallesi dostum. Aynı şekilde sorunum 26 Eylül'ün gecesinde kendiliğinden düzeldi. Sanırım bölgesel bir problem vardı. Kimsenin bilgilendirme yapmaması çok enteresan tabi. Sende de aynı sorun yaşandığına göre kesinlikle aynı sebepten olduğunu düşünüyorum.

Modern Evler Mahallesi dostum. Aynı şekilde sorunum 26 Eylül'ün gecesinde kendiliğinden düzeldi. Sanırım bölgesel bir problem vardı. Kimsenin bilgilendirme yapmaması çok enteresan tabi. Sende de aynı sorun yaşandığına göre kesinlikle aynı sebepten olduğunu düşünüyorum.

Ben de Bahçelievlerdeyim, dipdibeyiz neredeyse, büyük ihtimal altyapıdan kaynaklandı. Şu an çarşıda bir tanıdığımın hiç interneti yok, T. Süperonline'da o. Cevap veren de yok.

Dostum buranın alt yapısı çok kötü ama TurkNet düzeldikten sonra sorun yaşamadım. Geçen seneye oranla da oldukça iyi durumda internet. Bakalım tam herkes geldikten sonra da böyle kalacak mı ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı