Veganlar haklı mı?

Bence haklı değiller. Olabildiğinde tutarlı olunmalı. Tutarlı değiller.

Bitkiler de hayvanlar da ölürken kendilerince acı çekiyor. Bu ikisi dışında bir şeyler yiyebiliyorsanız buyurun. Kendiliğinden ölenleri yemek bir seçenek ama benlik bir şey değil.
Yemek dışındaki şeyler (kürk, fildişi vb.) veganlıkla alakalı değil; vicdan, insanlık ne derseniz onunla alakalı.

Siz hiç hayvan oldunuz mu?
Çok...

Son düzenleme:
Umurumda değiller.
Veganlara karşı tutumumum:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşte bu protestodur. Adam hiç savunma yapmamış. Gitmiş almış hamburgerini yemiş. Hiç ağzından 1 tane bile kelime çıkmıyor. Ona bağırıp çağıran ise gördüğünüz üzere vegan veya vejeteryan olduğunu iddia eden ablamız.

Köyde veya kırsalda yaşamıyorsa haklı bu hayvanlar tamamen ticari amaçla yetiştirildiği için işkenceler eziyetler hiç eksik olmuyor bu yüzden elimden geldiğince et ve hayvan ürünlerini kendi köyümden alıyorum.

Veganlar ya da vejetaryenler her neyse, et tarzı şeyler tüketmezler ya, onlar da canlı katletmeyin diye. Acaba haklılar mı? Ben et tüketiyorum, her türlü de tüketirim ama mesela hayvanlar gelse senin derinden kıyafet yapmak için öldürse, ya da seni yemek için öldürse falan. Neyse işte anladınız, sizce haklılar mı değillerse neden?
Hayır değiller . Onlar bize gönderilmiş nimetler .

Bence bir topluluk önce kendi içindeki sorunları çözmeli. Sonrasında diğer topluluklar ile oluşan sorunları çözmeli. İnsan topluluğu yasal olarak düzenleme yapmış olmasına rağmen, bir insanın diğer insanlara zarar vermesini bile engelleyemiyor iken bence şapkayı önümüze koyup bir düşünmemiz gerekir. Hayalperest olmak bazen iyidir fakat gerçekleri görmezden gelmek de akılsızlık olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı