Ventus bilgisayar Esenyurt'tan uzak durun!

Bunlar yıllardır isim değiştirerek gidiyorlar zaten. 2021'de arkadaşım onlardan ekran kartı satın almıştı kart boşta iken 70 derecelerde geziyordu iade etmek istediğinde de ailesine kadar tehdit etmişlerdi. O zamanlar gameworld adı altına satış yapıyorlardı hatta. Gamer world (sahibinden.com) alışveriş yapanlar aktif olarak Aero bilgisayar ismiyle devam ediyorlar yine isim değiştirmişler :DDD https://5565254.sahibinden.com/

Ben onlardan 1650 Phoenix aldım 90 93 dereceye çıkıyor normal midir?

@Emrihanr6 yok yasal süreçleri merak ediyorum.

Onlara dava açsalar kazanırlar çünkü adlarını değiştiriyorlar ve derler ki bizden böyle ürün almadı zaten onun söylediği ad bizim adımız değil der yasal süreçleri yok bunların.

@Emrihanr6 yok yasal süreçleri merak ediyorum.

Onlara dava açsalar kazanırlar çünkü adlarını değiştiriyorlar ve derler ki bizden böyle ürün almadı zaten onun söylediği ad bizim adımız değil der yasal süreçleri yok bunların.

Ben onlardan 1650 Phoenix aldım 90 93 dereceye çıkıyor normal midir?

Normal değil de onların satış ahlakına göre normal adamlar sıfır diye 2.el tamir edilmiş ürünleri satıyorlar bu ahlaksızlık.

Arkadaşlar merhaba sırf bu konu için şimdi hesap açtım. X570 anakart arıyordum şu anda üretilmediği için sarı siteye baktım ve "Aero bilgisayar" adında bir dükkan gördüm. Bir sürü model var benim de dikkatimi çekti ne yalan söyleyeyim. Bu adamlar sizin bahsettiğiniz adamlar mı? Jelatin falan her şey üstünde faturalı satıyorlarmış.

Arkadaşlar merhaba sırf bu konu için şimdi hesap açtım. X570 anakart arıyordum şu anda üretilmediği için sarı siteye baktım ve "Aero bilgisayar" adında bir dükkan gördüm. Bir sürü model var benim de dikkatimi çekti ne yalan söyleyeyim. Bu adamlar sizin bahsettiğiniz adamlar mı? Jelatin falan her şey üstünde faturalı satıyorlarmış.

Bunlar yıllardır isim değiştirerek gidiyorlar zaten. 2021'de arkadaşım onlardan ekran kartı satın almıştı kart boşta iken 70 derecelerde geziyordu iade etmek istediğinde de ailesine kadar tehdit etmişlerdi. O zamanlar Gameworld adı altına satış yapıyorlardı hatta. Gamer world (sahibinden.com) alışveriş yapanlar aktif olarak aero bilgisayar ismiyle devam ediyorlar yine isim değiştirmişler :DDD https://5565254.sahibinden.com/
Evet yukarı da bahsettim zaten bunlar sürekli isim değişiyor. Sakın satın alma.

Evet yukarı da bahsettim zaten bunlar sürekli isim değişiyor. Sakın satın alma.
Hocam toplu bir şekilde şikayet olursa bence başları derde girebilir. Normalde başka mağaza ilanlarında mağazanın konumu veya yol tarifi mutlaka olur ama bu adamlarda sadece telefon numarası var. Şuan bulundukları konumdan birkaç kere geçtim fakat herhangi bir bilgisayarcı mağazası gözüme çarpmadı.

Hocam toplu bir şekilde şikayet olursa bence başları derde girebilir. Normalde başka mağaza ilanlarında mağazanın konumu veya yol tarifi mutlaka olur ama bu adamlarda sadece telefon numarası var. Şu an bulundukları konumdan birkaç kere geçtim fakat herhangi bir bilgisayarcı mağazası gözüme çapmadı.

Konumları zaten sahte önceden esenyurttaydı yerleri şimdi farklı yere taşınmışlar sözde. Bu fiyata babası oğluna vermez.

Bence başka mağaza ile karıştırıyorsunuz. Aero bilgisayar beylikdüzünde .Arkadaşım alışveriş yapmış memnun kalmış. Banada tavsiye de bulundum. Bende işlemci anakart satın aldım. Bir sorun yaşamadım tavsiye edebilirim fiyatları makul seviyede gidip mağazalarına bakabilirsiniz istediğiniz ürüne.

Bence başka mağaza ile karıştırıyorsunuz. Aero bilgisayar beylikdüzünde. Arkadaşım alışveriş yapmış memnun kalmış. Bana da tavsiye de bulundum. Bende işlemci anakart satın aldım. Bir sorun yaşamadım tavsiye edebilirim fiyatları makul seviyede gidip mağazalarına bakabilirsiniz istediğiniz ürüne.

Zaten şikayet üzerine adres değiştirdiler. Bunlar düzenli olarak isim değişirler. Ürününde sıkıntı çıkmamış olabilir belki çok iyi tamir edilmiştir bilemezsin. Bende zamanında alışveriş yaptığımda ilk başta sorun yaşamamıştım sonradan sorunlar yaşamaya başladım.

Zaten şikayet üzerine adres değiştirdiler. Bunlar düzenli olarak isim değişirler. Ürününde sıkıntı çıkmamış olabilir belki çok iyi tamir edilmiştir bilemezsin. Bende zamanında alışveriş yaptığımda ilk başta sorun yaşamamıştım sonradan sorunlar yaşamaya başladım.
ryzen 9 7950x3d aldım. SIfır kapalı kutu. Kontrolunu yaptım dedikleri gibi açılmamış kutuydu. Şuan sorunsuz kullanıyorum zaten arızalansa mağazanın suçu olmaz ki servise başvururum

Bu firma dolandırıcı değil, sadece yol yordam bilmiyor. Ticaretten anlamıyor, çakallığını arıyor.

Birkaç defa ürün aldım, evet sattıkları ürünlerin tamamı 2.el. Sıfır yazmaları büyük bir hata bunu yapmak yerine sıfırdan farksız tertemiz gibi kelimeler ile ilana koysalar çok da sorun yaşamazlar. Bozuk ürün konusunda ben yaşamadım ancak gördüğüm kadarıyla sattıkları ürünün çok arkasında durmuyorlar.

Kısaca bu firmadan ürün alınır ancak ve ancak fiyat uygunsa ve PC bilginiz yüksek ise, aksi takdirde üzülebilirsiniz.

Yine de bu firmadan çok daha kötü olan ancak iyi sanılan PC dükkanları mevcut, bu firmanın şanssızlığı çok fazla göze batması.

Son bir konuya değinmek istiyorum, ücret alırken IBAN'a talep etmesi ve türlü çakallıklar yapıp mükellefiyetden kaçınması. Bu yanlış bir hareket fakat malum durumlar dolayısıyla bu ürünleri satarken düzgün yollara başvurmak demek, ürünün gelişinden hatta satıldığı fiyattan yüksek ödemelere yol açacaktır, bu şekilde yaparak doğru yapıyorlar, destekliyorum.

GamerWorld, üzümlü kekim...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı