Vicdan azabım

Kartonu dışarıya koyup bir kap su ve mama evinizin yanına koyabilirsiniz en azından istediğiniz zaman çıkıp bakabilirsiniz.
 
Durmadı işte. Yemek koyduk yemedi tüm evi turladı. Burada da günlerdir yağmur yağıyor, ayağımıza sürtündüğünde ıslak değildi. Yani sokak kedisi değil ev kedisi.

O zaman sıcak bir yer arıyor olabilir mi? Belki bahçede üşümüştür. Evde bir yer yapın derim. Hem ev kedisiymiş dışarısı konforsuz gelmiştir belki.
 
O zaman sıcak bir yer arıyor olabilir mi? Belki bahçede üşümüştür. Evde bir yer yapın derim. Hem ev kedisiymiş dışarısı konforsuz gelmiştir belki.
Biz bekliyordur diye peynir ve ekmek koyduk kapının önüne. Karton da bıraktık. Ben de üşüdüğünü düşünmüştüm ama üşümüş olsa sıcak bir yere yatardı.
 
Kardeşim vicdan azabı yaşayan kişi için çok kötü bir durumdur ama, yaptığın bir hatadan veya yanlıştan acı çekip veya gönülden pişmanlık duyman senin iyi bir insan olduğunu gösterir. (tabii her hata için geçerli olmasa da) sen elinden geleni yapmışsın, eve alma imkanın olmaması senin suçun değil. Güzel düşüncen için sana teşekkür ederim kendi adıma, ayrıca umarım kediye bakan veya sahiplenen birileri çıkar. Konusu açılmışken bir hatırlatma bir hatırlatmadır diyerek hiç yoktan bir kap yemek bırakalım diye hatırlatma yapmak yanlış olmaz bence. Unutmayalım bütün bu canlar bize emanet.
 
Arkadaşlar son durum: Kediler için koyduğumuz yiyecekler yenmiş. Kediler için koyduğumuz karton ise 3 saat içerisinde çalındı.
 
Hiçbir şey olmaz bizim burada 4 senedir baktığımız kedi var sürekli dışarda rahat 9-11 kilo arası çok cılızdı aşırı büyütdük kediyi artık kavga bile ediyor.
 
Açıkçası merhametli ve duygusal bir kişiliğe sahipsiniz. Yanlış anlaşılmasın, olayı küçümsemiyorum. Fakat siz yapmanız gerekeni zaten fazlasıyla yapmışsınız. Arkadaşların dediği gibi, ara sıra mamasını, suyunu koyun. Yeterli olacaktır.
 
Bizim bahçemizde de bir kedi var akşam yemeğini koyuyoruz bahçeye, geliyor biraz oynuyorum yemeğini yiyip bana eyvallah diyip gidiyor. Siz de bu şekilde yapabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı