Victus by HP 16-D1023NT Intel i5-12500H RTX 3050 Ti (Benchmark Testleri)

DLSS açık testler mi acaba? Grafik tasarım için alacağım ama LoL Valorant Bannerlord gibi oyunlarda kaç FPS alırım acaba?

Cevabını aldınız mı? Ya da laptopu.

Henüz almadım ama sanırım bu model yerine ASUS'un R7 6800h 16 GB 4800MHz RAM 3050 ekran kartlı modeli tercih edeceğim.

Ben sipariş ettim. Yarın gelir. Geri donüş yaparim isterseniz ama fiyatlara habire zam geliyor.

DLSS açık testler mi acaba? Grafik tasarım için alacağım ama LoL Valorant Bannerlord gibi oyunlarda kaç FPS alırım acaba?

Oyunlarda hiçbir ayar değiştirmeden otomatik yaptığı ayarlarda test yaptım DLSS dengeli modda olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. Cihaz maalesef şu an elimde değil. Ama işlemci bakımından intel core i5-12500H çok güçlü olduğu için LoL Valorant gibi işlemci odaklı oyunlarda gayet iyi performans veriyor.

Ben sipariş ettim. Yarın gelir. Geri donüş yaparim isterseniz ama fiyatlara habire zam geliyor.
Hocam aldınız mı kaça aldınız ve nereden aldınız acaba ben de aynı yerden alayım

Hocam emeğinize sağlık aynı modeli bende media markttan aldım 8gb ram var bir 8gb ram daha takviye etmek istiyorum boşta slotu var mı bu modelin yoksa eğer iade etmeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?

hp victus 16-d1045nt benim laptopun kodu böyle ama sizin laptopla aynı özellikte hp victus

Son düzenleme:

Cihazın boşta RAM slotu var. Tek parça 8 GB DDR5 RAM kullanılmış. Intel Core i5-12500h 64 GB'a kadar destek veriyor.

Cihazın boşta RAM slotu var. Tek parça 8 GB DDR5 RAM kullanılmış. Intel Core i5-12500h 64 GB'a kadar destek veriyor.
Hocam siz yükseltme yaptınız mı Crucial RAM CT8G48C40S5 8GB DDR5 4800MHz bu ram uygun mudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…