Victus by HP 16-D1023NT Intel i5-12500H RTX 3050 Ti (Benchmark Testleri)

Hocam siz yükseltme yaptınız mı Crucial RAM CT8G48C40S5 8 GB DDR5 4800MHz bu RAM uygun mudur?

Ben cihazı sadece 1 hafta boyunca test ettim donanım takviyesi yapmadım. Bunu en doğru olarak yetkili servisini arayarak veya mail atarak öğrenirsin.

Ben cihazı sadece 1 hafta boyunca test ettim donanım takviyesi yapmadım. Bunu en doğru olarak yetkili servisini arayarak veya mail atarak öğrenirsin.
Yetkili servis hiç güzel değil hep yuvarlak cevaplar veriyor teşekkürler cevabınız için.

Bende HP Victus 16 Ryzen 7 6800H 16GB RAM, RTX 3050Ti olan en son modeli mevcut ve mükemmel diyorum.

Yetkili servis hiç güzel değil hep yuvarlak cevaplar veriyor teşekkürler cevabınız için.

Çok satılmaya başlanan bir ürün olduğu için yoğunluktan kaynaklı diye düşünüyorum.

Hocam siz yükseltme yaptınız mı Crucial RAM CT8G48C40S5 8 GB DDR5 4800MHz bu RAM uygun mudur?

En uyumlu RAM olarak size tavsiye edebileceğim kendi RAM markası mevcut Crucial 8GB DDR5-4800 SODIMM | CT8G48C40S5 | Crucial.com

merhaba acaba ekran kartı kaç watt ınternette herhangı bır sekılde cevap bulamadım

merhaba acaba ekran kartı kaç watt ınternette herhangı bır sekılde cevap bulamadım

HP Victus 16-E1005NT 68S21EA Ryzen 7 6800H 16 GB 512 GB SSD RTX3050Ti 16.1" KU​

Ekran sallanma sorunu var.
Sallanma sorunu yok ve aktif olarak kullanıyorum tabi masayı bilerek sağ sol yaparsan hepsi sallanır başka türlü hiç sallanmiyor. Isınma sorunu yok ve fanları çok iyi çalışıyor ve fanları da kontrol edebilirsiniz.

İnternete yaz aynı sorunu senle alakası yok kronik bir şey ASUS ROG serisinde yok mesela bu olay.

İnternete yaz aynı sorunu senle alakası yok kronik bir şey ASUS ROG serisinde yok mesela bu olay.
Victus'un serileri mevcut en eski olanında bu sorun olabilir ama şuanda kullandigimda bu sorun yok tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…