[Video] Evrim Teorisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burada dövmekten kasıt kadını yumruklamak sopalamak vs değildir. Suçlu olan kadına bir uyarı mahiyetindedir. Hain olan kadın veya erkeğin cezası olan kanuna götürülmektense son bir şans vermektir.
Bir de ayeti çarpıtıp allaha şirk koşarak anlam değiştirmeye çalışan ve kendiyle çelişen bir arkadaş geldi, gel buyur xD Orada açık açık döv diyor bak güzel kardeşim DÖV DÖV. "Dövmek" kelimesinin anlamını idrak edemeyecek biriysen kusura bakma. Bir daha da kimseye bir şey anlatmaya kalkma.
 
Allah aşkına kıt bilgilerinizle kuranı türkçe okuyorum anlam çıkarıyorum davasına girmeyin. Kadınlar tarlanızdır diyerek kadınlara nasıl davranırsanız öyle verim alırsınız tefsirinde bir anlam verilmiştir
Bence orada onu demiyor. Bir insan tarlasına istediği gibi giriyorsa, kadına da istediği gibi girer. Hani tefsir çok önemliydi ya.
 
Bu da demek oluyor ki Kuran, kadınları insan statüsüne koymuyor. İsteksiz olsalar da sırf ganimet olarak görüldükleri için onun bunun seks kölesi oluyorlar. Bunları çocuklara neden okutmuyorsunuz? Görsünler sizin hoşgörü dininizi.
Senin içindeki merhameti de yaratan Allahken sen nasıl Allaha merhametsiz diyebiliyorsun? Allah emretmiş olsaydı merhameti yoketmek bile farz olurdu. Aklınla düşün putlarını yok et Allahtan başka hiç bir şey önemli değil.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
2000 senelik Arap hurafelerinden çok daha mantıklı olduğu su götürmez bir gerçek.

Safsata dediğiniz kişinin hiç hayatında yalan söylemeyen birine ait bir ismi olduğunu bilmelisiniz. Ayrıca ölünce camiye neden gelirsiniz? Bu kadar bağnazlık bilimi arkanıza alıp doğru konuşmamanız cidden üzücü. Modernlik, çağdaşlık adı altında yapılanlar akıllı insan işi değildir. Zira ölülerinize kuran okutup sonra Islam'a hakaret etmeniz çok acı.
Öte yandan Islam'ın gerçek manasını bilmemiz ve uygulamalarını hala hayatımızın vazgeçilmez öğeleri olmaktadır. Mantıklı olmadığını söylediğiniz işlerin çoğu ya kişinin yorumu ya da zamanı gelmemiş ilimleredir. Dine hakaret edeceğinize makul seviyede araştırmanızı tavsiye ederim.
 
Bir de ayeti çarpıtıp Allah'a şirk koşarak anlam değiştirmeye çalışan ve kendiyle çelişen bir arkadaş geldi, gel buyur xD Orada açık açık döv diyor bak güzel kardeşim DÖV DÖV. "Dövmek" kelimesinin anlamını idrak edemeyecek biriysen kusura bakma. Bir daha da kimseye bir şey anlatmaya kalkma.

Dövmek zaten dövmek değil demedim ki dövmesek recmedilecek kadın dövelim bir zahmet.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Senin içindeki merhameti de yaratan Allahken sen nasıl Allaha merhametsiz diyebiliyorsun? Allah emretmiş olsaydı merhameti yoketmek bile farz olurdu. Aklınla düşün putlarını yok et Allahtan başka hiç bir şey önemli değil
Sen benim yazdıklarıma cevap vermek yerine sadece zırva yapıyorsun burada. Allah’ının mükemmeliyetini anlatmak yerine ayet eğip bükmeye devam et dostum. Böyle nereye kadar?
 
Ayetleri eğip bükmüyorum putlarını yıkmanı söylüyorum. Allah kadınları yokedin dese yoketmekten başka yol olmayacaktı. Allahın emrinden önemlisi yoktur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı