VIDEO_TDR_FAILURE (nvlddmkm.sys) mavi ekran hatası

revander

Hectopat
Katılım
12 Temmuz 2013
Mesajlar
3
Bir sorum olcaktı size bende geforce GTX660m ekran kartı var driver son sürümünde ancak oyundayken olur olmadık yerde ekran kartım çalışmayı durduruyor ve windows mavi ekran hatası (VIDEO_TDR_FAILURE (nvlddmkm.sys)) verip restart atıyor.

Resim:


q3f98.jpg


Nvidia'nın driver son sürümünde sizce ek olarak bunu da indirmeli miyim? İşe yarar mı? Fikrinizi alabilirmiyim bu konuda, teşekkürler şimdiden.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Isınmadan da olabilir kaç derecede çalışıyor oyunda ?

Isınmadan olması imkansız gibi turbo fan otomatik hızlanıp yavaşlıyor zaten gerektiği yerde hatta acaba ısınmadan mı dedim 4 saat boyunca turbo modda bırakmıştım 2 kat hızlı calışmıştı fan ve gene hata almıştım. Bu hatayı oyuna girdikten ilk yarım saat icinde de alıyorum yani illa uzun süre geçmesi gerekmiyor.

Eski ise sürücü güncelleyin. Güncel ise sürümü 1/2 ay öncekine düşürün.

3-5 gün önce denemiştim genede bir sonuç alamadım gene aynı hatayı verdiği oldu.

Eklemek istiyorum bazen de ''Driver power State Failure'' mavi ekran hatası aldığım oluyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu hortlatıcam fakat bugün bende daha önce hiç karşılaşmadığım bu hatayı almayı başladım ekran kartım GTX 670M MSI GT60 modeli cs go oynarken oyunda kilitlenip uygulamanın grafik sürücüsüne erişimi engellendi diyor daha sonra mavi ekran verip bu hatayı veriyor aidata64 programında sistem kararlılık testinde GPU test ederken de 7 8 dk sonra nvidia grafik sürücüsü yanıt vermeyi kesti diyor daha sonra mavi ekran verip yeniden başlıyor internette anlatılanların hepsini denedim artık tek denemediğim işletim sistemini yeniden kurmak.Eğer oda olmazsa sanırım donanımsal bir arıza
 
Bios ve firmware güncellemeleri msi'ın sitesindeki son sürümleri yüklü nvidia sürücüsü en son sürümü yüklü fakat Display Driver Uninstaller programı ile kaldırıp alt sürümü kurmayıda denedim olumlu bir sonuç alamadım.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı