Viewsonic: 1 Ölü Piksel Tolerans İçerisindedir

Dün başvuru yaptım ve sürece alındı. Bakalım hevesimizi daha ne kadar kursağımızda bırakacaklar.

Tüketici hakem heyetinin söylediğine göre 1 piksel olsa bile değişim sağlanması zorunlu. Defolu ürün sayılıyor.
Defolu olmasıyla alakası, 1920x1080 kaç milyon tane piksel var, illaki çalışmayan oluyor ve şirketler de farkında. Değişim çıkacağını hiç sanmıyorum. Her ölü piksele değişim yapsalar, monitor satamazlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Unavailableuser ben sorunsuz bir ürün için para ödüyorum. Ekranın tam ortasında bir ölü piksel olsa ve her ortamda bariz bir şekilde gözükse sizin de canınız sıkılmaz mı? Ölü piksel bir sorundur ve kimse sıfır fiyatına sorunlu bir ürün almak istemez. Kaldı ki, 14 gün içinde internetten alınan ürünlerde koşulsuz şartsız iade ve değişim hakkı var.

Kardeşim Hepsiburada'nın yaptığı normal sen servisten değişim alacaksın adamlar değiştirecek yoksa işin içinden çıkılmaz.
Bana ürünü satan Hepsiburada olduğundan direkt olarak kutudan hatalı çıkmış ürünü değişimi onlar vermeli. Sonuçta onları tercih edip almışım. Ama farketmiyor işte bir şekilde değişecek ürün.
Defolu olmasıyla alakası, 1920x1080 kaç milyon tane piksel var, illaki çalışmayan oluyor ve şirketler de farkında. Değişim çıkacağını hiç sanmıyorum. Her ölü piksele değişim yapsalar, monitor satamazlar.
Böyle bir sorun başınıza gelince aynı soğuk kanlılıkla kullanmaya devam edin lütfen olur mu.
Ayıplı malın toleransı mı olur? Tüketici mahkemesine başvur.
Başvurdum tabii, yazımda belirtmiştim.
Gelişmeleri ve sonuca ulaşırsan sonucu yazarsan sevinirim. Yakın zamanda bende bir sistem toplamayı düşünüyorum. En endişeli olduğum parçalardan biri monitör.

Hayır 14 gün içerisinde sorgusuz iade hakkın var.
Tabii gelişmeleri buradan yazarım. Ama sana tavsiyem, bir ürün mağazada aynı fiyata veya yakın fiyata satılıyorsa gidip görüp hatta kutuyu açtırıp kontrol ettikten sonra alman. İlk kez internetten monitör siparişi verdim ve bunları yaşıyorum. Elimde monitör olmasa düşün artık bekle dur servisin, heyetin sonuçlanmasını.

Tabletimde ve monitorumde ölü piksel var. Hatta tabletteki çizik şeklinde aldığımda da öyleydi. Hiç umurumda bile değil. O kadar piksel arasından 1 2 pikseli mi kafaya takacaktım? Madem takıldınız niye servise yolluyorsunuz onu anlamadım direkt iade etseydiniz? THH'den bir şey çıkacağını sanmıyorum hala.

Bana ürünü satan Hepsiburada olduğundan direkt olarak kutudan hatalı çıkmış ürünü değişimi onlar vermeli. Sonuçta onları tercih edip almışım. Ama farketmiyor işte bir şekilde değişecek ürün.
Sen istediğin şirketi tercih et servis raporu olmadan iade edemezsin. Hepsiburada'dan aldığım Garantisine 2 ay kala bozulan fareyi servise yollayıp iade raporu aldım adamlar iade aldılar parayı yolladılar.

Böyle bir sorun başınıza gelince aynı soğuk kanlılıkla kullanmaya devam edin lütfen olur mu.

Başvurdum tabii, yazımda belirtmiştim.

Tabii gelişmeleri buradan yazarım. Ama sana tavsiyem, bir ürün mağazada aynı fiyata veya yakın fiyata satılıyorsa gidip görüp hatta kutuyu açtırıp kontrol ettikten sonra alman. İlk kez internetten monitör siparişi verdim ve bunları yaşıyorum. Elimde monitör olmasa düşün artık bekle dur servisin, heyetin sonuçlanmasını.
Maalesef mağazalar altın kaplama satıyor galiba :D. İnternette çok daha ucuz. O yüzden interneti tercih ediyorum alırken.

Tabletimde ve monitorumde ölü piksel var. Hatta tabletteki çizik şeklinde aldığımda da öyleydi. Hiç umurumda bile değil. O kadar piksel arasından 1 2 pikseli mi kafaya takacaktım? Madem takıldınız niye servise yolluyorsunuz onu anlamadım direkt iade etseydiniz? THH'den bir şey çıkacağını sanmıyorum hala.
Senin yaptığın şu yoruma kafayı takmıyorum. Yaptığın yorumundan da bir şey çıkacağını sanmıyorum.

Kimse parasını sokaktan bulmuyor. Parayı veriyorsan, en iyi şekilde kullanmak hakkın. Sen resmen hakkını savunmuyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı