Elektronik ViewSonic 23.8" VX2428 0.5ms 165Hz IPS 4.198,99 TL

2-3 güne gelir ama daha PC'yi almadığım için mecbur laptopa bağlayacağım. Laptopta sadece pixel testi yapabilirim. Ghosting yapamam çünkü 1.6 da bile 165FPS vermiyor maalesef.

Eki Görüntüle 1909887

IPS panellerde kolay kolay endişe edilecek bir UFO testi çıkacağını sanmıyorum ama siz bilirsiniz.

2-3 güne gelir ama daha PC'yi almadığım için mecbur laptopa bağlayacağım. Laptopta sadece pixel testi yapabilirim. Ghosting yapamam çünkü 1.6 da bile 165FPS vermiyor maalesef.

Eki Görüntüle 1909887

Ben de şöyle ekleyeyim hocam bir durum olursa haberleşelim malum pek kullanıcı yorumu vesaire de yok internet üzerinde. Sorun yaşarsak paslaşırız birbirimizle. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Dosya Ekleri

• IMG_2891.jpeg
    IMG_2891.jpeg
    98,4 KB · Görüntüleme: 57
Konuyu gördüğüm gibi sipariş verdim, konu sahibinin gözlerinden öpüyorum. Sizce bu monitör ASUS'un VP249QGR modeline göre nasıl?

Asus daha iyidir büyük ihtimal.
ASUS'un daha iyi olduğu dört yanı var: Marka, dinamik kontrast oranı, girişleri ve teknik servisi (bu konuda çok bilgim yok). ViewSonic'in 0.5 ms MPRT ve 2.46 ms olarak belirtilmiş bir GTG tepkime süresi var ve kendisi daha bu yıl çıkmış, fiyatı 5000 TL'den düşmüş (kazık yemiş olabilirim) ve giriş olarak sadece DP ve HDMI girişleri var. ASUS'un tepkime süreleri ise buradaki değerlerin neredeyse iki katı, yani 1 ms MPRT ve 4 ms (tam değeri yok) GTG diye belirtilmiş, giriş olarak yine DP ve HDMI var. Bir de utanmadan VGA girişi koymuşlar 🤣
Ben çoktan ViewSonic'i sipariş ettim, umarım bir sorun çıkmaz.

ASUS'un daha iyi olduğu dört yanı var: Marka, dinamik kontrast oranı, girişleri ve teknik servisi (bu konuda çok bilgim yok). ViewSonic'in 0.5 ms MPRT ve 2.46 ms olarak belirtilmiş bir GTG tepkime süresi var ve kendisi daha bu yıl çıkmış, fiyatı 5000 TL'den düşmüş (kazık yemiş olabilirim) ve giriş olarak sadece DP ve HDMI girişleri var. ASUS'un tepkime süreleri ise buradaki değerlerin neredeyse iki katı, yani 1 ms MPRT ve 4 ms (tam değeri yok) GTG diye belirtilmiş, giriş olarak yine DP ve HDMI var. Bir de utanmadan VGA girişi koymuşlar 🤣
Ben çoktan ViewSonic'i sipariş ettim, umarım bir sorun çıkmaz.
Site verileriyle yola çıkmak doğru olmamış. Viewsonic te en az 4 MS gtg ye sahip ki ben 5-6ms olduğunu düşünüyorum. Asusun renk kalitesinin daha iyi olmasının asıl sebebi igzo ips olması.

Site verileriyle yola çıkmak doğru olmamış. Viewsonic te en az 4 MS gtg ye sahip ki ben 5-6ms olduğunu düşünüyorum. Asusun renk kalitesinin daha iyi olmasının asıl sebebi igzo ips olması.
İnternette bu monitörle ilgili tek bir konu bulabildim, o da "165 Hz" olayıyla alakalı (OC yaparak 180 Hz alabiliyormuşum). Epey'e giriyorum, "1 ms GTG" yazıyor, kendi sitesinde 2.46 GTG yazıyor. Monitör hakkında tek bir inceleme yazısı bile yok, sadece haberler ve sitenin kendi bilgileri var. Ama cevabınız için teşekkür ediyorum, belli ki işin biraz içindesiniz :)

Ben de şöyle ekleyeyim hocam bir durum olursa haberleşelim malum pek kullanıcı yorumu vesaire de yok internet üzerinde. Sorun yaşarsak paslaşırız birbirimizle. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Teşekkür ederim size de hayırlı olsun. Dediğiniz gibi yapalım. Verimli olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı