Okan Paksoy
Hectopat
Daha fazla
Merhabalar; monitörün displayport kablolarını kayıp ettiğim için rastgele bir (altın uçlu bile değil) HDMI kablo ile GTX 980 TI'a bağladığım zaman, Nvdia denetim masasında 120Hz olarak gördü. Daha sonra eski oyun savelerimi yeni kasaya atarken 144Hz olarak set edilmiş şekilde CFG'li kayıtı attığım için oyunun 144Hz olarak çalıştığını fark ettim.
Sonra sağ tık özelliklerde ki gelişmiş adaptör ayarlarından baktığımda monitörün 144 Hz olduğunu gördüm, test ufo da test ettim ve bir sorun görmedim. Ancak tekrar 120Hz'ye aldığım zaman (Windows'un kendi gelişmiş monitör ayarlarından) Nvdia denetim masasında 144Hz seçeneği kayboluyor. Monitörüm ya da Windows'un kendi monitör ayarı bir çeşit OC falan mı yapıyor, sizce bu nasıl olabiliyor?
Sonra sağ tık özelliklerde ki gelişmiş adaptör ayarlarından baktığımda monitörün 144 Hz olduğunu gördüm, test ufo da test ettim ve bir sorun görmedim. Ancak tekrar 120Hz'ye aldığım zaman (Windows'un kendi gelişmiş monitör ayarlarından) Nvdia denetim masasında 144Hz seçeneği kayboluyor. Monitörüm ya da Windows'un kendi monitör ayarı bir çeşit OC falan mı yapıyor, sizce bu nasıl olabiliyor?
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: