Delta9
Kilopat
Daha fazla  

Sizi de yorduk ilginiz için teşekkürler. Battle Royale oyuncusuyum yani FPS. Aslında Asus'un 10 sene önceki monitörü bile beni götürüyordu ki bozuldu. 18 MS IPS olan bir monitör idi@Delta9 Henüz yeni bir model olduğu için tarafsız kaynaklardan yeterli bilgiye ulaşamadım. Panel markasına da ulaşamadım ama umarım AOU gibi kaliteli bir panel kulanmışlardır TN penellerinde olduğu gibi.
Bu güne kadar hiç IPS panelde GTG olarak 1 ms görmedim, üreticiler öyle iddia ediyor ama ben pek sanmıyorum. Özellikle bu fiyat araladığında bir model için. Çok daha pahalı modeller bile 4-5 ms'lerde geziyor.
Eğer rekabetçi FPS oyunları için alıyorsanız XG240R ya da XG2401-02 alın derim ama oynadığınız oyunlar AAA tarzı ya da RP oynuyorsanız, LOL, DOTA tarzı oynuyorsanız IPS alınabilir.
Singleplayer oyunlarda IPS panel tavsiye ederim.
@dogant Son olarak XG240R ile BenQ XL2411P kıyasladığımızda alacak olsanız hangisini alırdınız? %70 oyun %30 dizi, film için. Bu cevaptan sonra kafamda %90 kesinleşecek alacağım monitör. Yanında da bir adet 1500 civarlarında IPS 144 hz öneride bulunursanız tadından yenmez