xx98burak98xx
Kilopat
Daha fazla  

bende xg2405 sipariş geçtim, pazartesi elimde olacak. elimde vc239h ips asus monitör var, direk yanyana kullanacağım 1 hafta beğenirsem elimde tutacağım beğenmezsem cayma hakkımı kullanacağım. asus vc239h ı geçemedi şu ana kadar 2 monitörü böyle geri iade ettim. vg279 pixellenme yapıyordu. aoc 24g1 ise göz yoruyordu. bakalım xg2405 nasıl olacak belki artık vc239h ı geçer ve vc239h emekli olur. hayırlısı...
freesync ve response time ultrafast (level 3)

freesync and response time advanced (level 2)

freesync and response time standard (level 1)

no-sync and response time standard (level 1)

no-sync and response time advanced (level 2)

no-sync and responsetime ultrafast (level 3)

Bu fotoğrafların hepsi bu modlar açıkken çekilen bir sürü fotoğraf içinden en iyi olarak çekilmiş olanlardır. XG2405 modeline ait. Bir de sorunu çözemediğim 1ms mode ile karşıma çıkan şu sorun ki sanırım kamera ile alakalı ama bir süre sonra monitör renkleri kaydı ve dondu bi an yandı sandım fişi çıkarıp taktım ve ayarları sıfırlayınca düzeldi yinede şu fotodaki olay hep oluyor 1ms mode da siyahlıklar oluşuyor inceli kalınlı.

:
	:
ilerleyen vakitlerde elimdeki vc239h ile kıyaslamaları da paylaşacağım

freesync ve response time ultrafast (level 3)
freesync and response time advanced (level 2)
freesync and response time standard (level 1)
no-sync and response time standard (level 1)
no-sync and response time advanced (level 2)
no-sync and responsetime ultrafast (level 3)
Bu fotoğrafların hepsi bu modlar açıkken çekilen bir sürü fotoğraf içinden en iyi olarak çekilmiş olanlardır. XG2405 modeline ait. Bir de sorunu çözemediğim 1ms mode ile karşıma çıkan şu sorun ki sanırım kamera ile alakalı ama bir süre sonra monitör renkleri kaydı ve dondu bi an yandı sandım fişi çıkarıp taktım ve ayarları sıfırlayınca düzeldi yinede şu fotodaki olay hep oluyor 1ms mode da siyahlıklar oluşuyor inceli kalınlı.
ilerleyen vakitlerde elimdeki vc239h ile kıyaslamaları da paylaşacağım

Son düzenleme: