ViewSonic VA2419-SH Ekranın Oynama Sorunu

Pythgoras

Hectopat
Makaleler
2
ViewSonic VA2419-SH 24'' 5ms IPS monitöre sahibim. Bugün monitörü sileyim derken ekranın, monitörün kasası içinde x ve y (özellikle y) ekseninde hareket ettiğini farkettim. Bu normal bir durum mudur?

Aynı monitörü ben de kullanıyorum da sorunu tam anlayamadım. Silerken ekranın sağa sola hafif hareket etmesinden bahsediyorsanız e bu normal bir şey elinizle de oynattığınızda oynuyor zaten. Sorun yok ki bunda.
Galiba kasanın oynamasından bahsettiniz, ayaktan dolayı. Benim sorunum ekranın camına hafif bastırdığımda camın hareket etmesi. Camla beraber Windows simgeleri de hareket ediyor yani cam, kasanın içinde sabit değil. ( Ekran içerde hareket ediyor)

Galiba kasanın oynamasından bahsettiniz, ayaktan dolayı. Benim sorunum ekranın camına hafif bastırdığımda camın hareket etmesi. Camla beraber Windows simgeleri de hareket ediyor yani cam, kasanın içinde sabit değil. ( Ekran içerde hareket ediyor)
Ha anladım. Bende böyle bir sorun yok. Öyle de olmaması gerek, cam hareket etmez. Sanırım sizinkinde sorun var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı