ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms Nasıldır?

Ürün bugün geldi kurdum oldukça güzel monitör ghost ve olu pixelle karşılaşmadım 1ms mavi ışık ayarı filan baya ayarı var kullanan herkese şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullanin

evet arkadaşlar benimde ürün geldi az once. kurlumunu yaptım .
daha önceki mıonitorum
LG Flatron W2486L 24 inch monitör TN paneldi.
açıkcası yarım saat bile otursam bazen gözlerimde ağrı kanlanma yapıyordu ürünü dvi kablo ile kullanıyordum. hiç hdmi kablo ile denemedim ama oldukça fazla çıkışa sahip bir monitordu.
sattım şimdi bu modeli aldım. yüksekliği lg ye göre biraz alcak gibi geldi oda çerçeveden kaynaklı sanırım. ekran kartım gtx750ti ileride değiştiririm belki pek oyun oynamaya vaktim olmuyor ama sonuçda monitor bozulmazsa inşallah yıllarca duracak onceki monitorumu ben 9 sene kullandım hiçbir sorunu yoktu lg nin . otomatik 144 mhz olarak gördü cihaz 1 aydır kadar monitor alacam diye bekliyordum bilgisayarı kullanmadım. ilk kullanım sanki bu monitor ile sistem dahada hızlanmış gibi geldi . renkler canlı. sadece kavis olayı umarım uzun kullanımda rahatsız etmez alışmak gerekli gibi. monitor çok hafif tabiki benim eski lg monitore göre karşılaştırma yapıyorum. evet monitor büyük ama sanki 27 inc almış olsaydım çok daha iyi olurdu . ayrıca sormak istediğim. bu monitoru dvi yada hdmi olarak hangisi daha iyi performans verir 2 kabloda mevcut bende ayrıca . cihazın içinden sadece hdmi kablo çıktı. sizdede aynımı arkadaşlar

eski ve yeni monitorumun resminide eklemek istiyorum. lg daha büyük görünüyor
ayarlardan ne yaptınız ben sadece 1 ms modeyi açtım. parlaklık azaldı açınca

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    390,6 KB · Görüntüleme: 269
  • 2.jpg
    2.jpg
    265,6 KB · Görüntüleme: 269
Son düzenleme:
Düz bir yazı ya da çizgiye baktığınızda yamuk görünmesi rahatsızlık vermiyor mu peki? Oyuna ya da filme kendinizi kaptırdığınızda anlaşılmaz belki ama masaüstü kullanımda rahatsız edici bir şey bence.

Ben düz bir yazı veya çizgiye baktığımda ekranın kavisli olduğunu fark edemedim ya da rahatsız olmadım. Ama bu kavis olayı sanıyorum kişiden kişiye değişiyor.
Ben hiç alışma zorluğu ya da bir rahatsızlık hissetmedim ama bir başkası rahat edemeyebilir.

mrb monitorun power tuşu yok sanırım kapatıp açma tuşu yada benmi göremedim. mesela kasa çalışıyor monitoru kapatmak istiyorum bilgisayar başında durmadığım zaman. ama oyle bir tuş göremedim. uyku ayarları var menüde
Birde ghosting test yaptım. Testufo.com/hosting sayfasından test de iken monitörün ışığı kapandı monitörde kapandı normalmi bu
Tuşa bastigimda ekran acildi

Son düzenleme:
Monitör elime geçti, kavis 1800R değilde 1500R olsaymış yani biraz daha kavisli olsaymış daha iyi olurmuş. Bana biraz kavisi az geldi. Onun dışında siz bi ayar yaptınızmı acaba renkler için?

Monitör elime geçti, kavis 1800R değilde 1500R olsaymış yani biraz daha kavisli olsaymış daha iyi olurmuş. Bana biraz kavisi az geldi. Onun dışında siz bi ayar yaptınızmı acaba renkler için?
1800R olmasının bi amacı var. 3 adet alıp çevreleme yaptığında kullanıcıyı merkeze alması amacıyla 1800 yapılıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı