ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms Nasıldır?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2018-11-24-00-09-31-891_com.android.chrome.png
    Screenshot_2018-11-24-00-09-31-891_com.android.chrome.png
    106,9 KB · Görüntüleme: 196
Valla arkadaşlar bende viewsonic vx2458 aldım şimdi 1000 liraya aldık daha yeni ürün tanıtım amaçlı cuma kampanyasından sonra 800 lira satmazlar inşallah. Çünkü indirim dediler samsung note 9 8000 lira yazılıp üstü çizilmiş 6500 liraya düşmüş gibi gösterilmiş samsung mağazasında zaten 6500 lira ve birçok ürün böyle gösterildi. Buda umarım böyle olmaz sevgiler..

HDMİ 2.0 üzerinden en fazla 120hz alınabiliyor bildiğim kadarıyla.

Işık sızması ve bulutlanma sorunlarında bahsedilmiş. Bahsi geçen ürünleri teslim aldığınızda bir fotoğrafını koyabilirseniz sevinirim. Bu sorunlar modelde kronik oluyor genelde.

Bu sorunlar oled ekranlarla çözülecek ama onlarında bir an evvel çıkması ve gelmesi lazım ülkemize. Buradan Viewsonic yetkililere sesleniyorum. :)

MSI Samsung panel ise düz paneli bükerek yapıyorlar diye biliyorum. Bu nedenden dolayı piksel ölümleriyle geliyor makine hem tn ekran. Wiewsonic Va panel. İpsler en canlı renklerde dir fakat tepkime hızları fazladır ve pahalılardır.

Bugün indirimden ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) FreeSync Full HD Curved Monitör aldım. 1600 TL'den 1000 TL'ye düşmüş. Stok biter diye acele aldım. Monitör hakkında bilgisi olan var mı ? Görüşleriniz neler bu monitör hakkında ? Teşekür ederim.

Gece yoğun denemeler sonucunda taksitle almayı bir türlü başaramadığım ve sabah bu sorunu hesabıma nakit atarak çözüme ulaştırıp indirimin bitimine 1 saat kala satın almayı başarabildiğim monitör.İnceleme videosunu bulamadım.İlk deneyenler bizler olacağız.Umarım Allah yüzümüzü kara çıkarmaz.

Monitör elime geldi arkadaşlar, ilk izlenimlerim güzel renk kalitesi , görüntü , ışık çok güzel. 144 hz ayarladım cs go ve lolde denedim çok güzel performans veriyor. Ölü piksel testine soktum ölü piksel ve ghosting testine soktum hiçbir sorun çıkmadı. 10/9 veriyorum ben.

Kardeşim ghosting var mı?
Monitör elime geldi arkadaşlar, ilk izlenimlerim güzel renk kalitesi , görüntü , ışık çok güzel. 144 hz ayarladım cs go ve lolde denedim çok güzel performans veriyor. Ölü piksel testine soktum ölü piksel ve ghosting testine soktum hiçbir sorun çıkmadı. 10/9 veriyorum ben.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı