ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms Nasıldır?

Karanlık ekranda arka ışıklar %50 ve %100 açıkken fotğrafını alabilir miyiz ürünü alanlardan?
Samsung ve MSI'in curved sevdasını anlamıyorum. Asus'un TN panel sevdasını anlamadığım gibi. Düz modeli olmadığı için diye quantum dot 144hz panelleri alamadım. Bükülmemiş halini de sürsene piyasaya.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu monitörü bende indirimli aldım. Yeni olduğu için Türkiye'de ilk deneyenler bizler olacağız. Umarım bir sorunla karşılaşmayız.

Arkadaşlar monitör elime geçti görüntüsü falan oyun tepkimesi hızı fevkale. Fakat en kötü yani monitörün xg serisi gibi yukarı aşağı boyunun ayarlanmaması sabit kalması. Şuanda benim masama göre çok aşağıda kaldı eski monitörüm boydan yukarı aşağı ayarlanıyordu ayak çok aşağıda bi 5 cm daha yüksek olsaydı daha iyi olurdu orda takıldım kaldım. Onun haricinde kasa olarak oyuncu monitörü hissiyatı değilde günlük normal kullanıcı hissiyatı vermekte. Görüntü olarak 144hz 1ms olması kendini hissettiriyor.

Arkadaşlar monitör elime geçti görüntüsü falan oyun tepkimesi hızı fevkale. Fakat en kötü yani monitörün xg serisi gibi yukarı aşağı boyunun ayarlanmaması sabit kalması. Şuanda benim masama göre çok aşağıda kaldı eski monitörüm boydan yukarı aşağı ayarlanıyordu ayak çok aşağıda bi 5 cm daha yüksek olsaydı daha iyi olurdu orda takıldım kaldım. Onun haricinde kasa olarak oyuncu monitörü hissiyatı değilde günlük normal kullanıcı hissiyatı vermekte. Görüntü olarak 144hz 1ms olması kendini hissettiriyor.
Hayırlı olsun bende gün içerisinde bekliyorum umarım bizde memnun kalırız.

Karanlık ekranda arka ışıklar %50 ve %100 açıkken fotğrafını alabilir miyiz ürünü alanlardan?
Samsung ve MSI'in curved sevdasını anlamıyorum. Asus'un TN panel sevdasını anlamadığım gibi. Düz modeli olmadığı için diye quantum dot 144hz panelleri alamadım. Bükülmemiş halini de sürsene piyasaya.
Samsung C24FG73 Curved modelini aldım. Hiç bükülmüş hissi vermiyor.

Monitöre tam karşıdan bakarsanız kavisli olduğu genelde anlaşılmıyor. Ben kavisli monitörün artı veya eksi yanını göremedim henüz.
Göz yorgunluğu için iyi gelir diyorlar kavisden ötürü ekranın kenarına da baksak aynı odak noktası olduğundan. Ben çok uzun süreli kullanmadığım için düz panellerde de gözüm yorulmuyor du bunda da yorulmuyor.

Düz bir yazı ya da çizgiye baktığınızda yamuk görünmesi rahatsızlık vermiyor mu peki? Oyuna ya da filme kendinizi kaptırdığınızda anlaşılmaz belki ama masaüstü kullanımda rahatsız edici bir şey bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı