Bak işte! Aynı monitör şuan elimde, kutusunu birazdan açıp test edicem. İçime fena kurt düştü.
Hocam kablolarını, ayağını hiç çıkarmadan direk paneli test et ben aynı şekilde yaptım sonuç ölü piksel hemen iade ettim.
Bak işte! Aynı monitör şuan elimde, kutusunu birazdan açıp test edicem. İçime fena kurt düştü.
Valla bende anlamadım kimse bakmıyormu bunlara üretimden sonraKesinlikle ölü pikselden bahsetme beğenmedim de ben bir yanlışlık yaptım ölü piksel var dedim servise gönderin falan dediler zor bela iade ettim.
Bu arada bu monitörler fabrikada üretilirken kontrol edilmiyormu ölü piksel olduğunu bilerekmi satıyorlar anlamadım başka ülkelerde ölü piksel için standart yokmu sadece bizemi kakalıyorlar?
Anladım yarın ilk iş kargoya veriyorum teşekkür edeirm yorumun için.Direkt yasal iade hakkınızı kullanarak para iadesi talep edin, etmeyince bunlar oluyor.
Aman hocam benim mönitörde şuan kargoda yarın gelicek bu ay aldığım 2. monitör bundada sıkıntı çıkarsa tövbe dahada almam monitör.Site üzerinden iade işlemlerini başlatmayı unutmayın, ücretsiz kargo kodu veriyorlar size. Umarım alacağınız yeni monitörde bu sorunla karşılaşmazsınız![]()
Orası size kalmış lakin aynı modelden kaçının. Benimde başıma ekrat kartıyla geldi. Coil whine sorunlu çıktı gönderdim aynı modelle degiştirdim ondada aynı sorun vardı. Bazen seri üretim fabrikasyon hatası oluyor. Aynı seride aynı hatalar görünebiliyor.Anladım haklısınız göndereceğim de yani 14 gün yasal iade hakkımı kullanıp direk para iadesi mi talep edeyim yoksa ölü pikselle ilgili değişim mi talep edeyim onu kararlaştıramadım kafamda
Hocam bu göz yanılması. Masa üstünden 144Hz degerine aldınız degilmi bu arada?İnşallah iyi dileklerin için teşekkür ederimValla bende üzüldüm açıkçası ancak 144 Hz tadını aldım mutlaka iadeden sonra tekrar alıcam
Açıkçası ben monitörü çok beğenmedim yani 144 Hz 1ms oluşu çok güzel ancak 1.si bana renkler çok canlı gelmedi yani önceki 300 liralık TN panel Acer 21.5 monitörümden sonra beklediğim bi değişim olmadı ne yazık ki.. Belki benim beklentilerim yüksektir bilemiyorum, ikinci olarak kavis biraz az geldi bana 1800R değilde 1500R olsa tadından yenmez. Hatta monitörü kutudan çıkarırken arkadaş yanımdaydı ''Bu mu kavis?'' diye dalga geçti
![]()
Orası size kalmış lakin aynı modelden kaçının. Benimde başıma ekrat kartıyla geldi. Coil whine sorunlu çıktı gönderdim aynı modelle degiştirdim ondada aynı sorun vardı. Bazen seri üretim fabrikasyon hatası oluyor. Aynı seride aynı hatalar görünebiliyor.
Hocam bu göz yanılması. Masa üstünden 144Hz degerine aldınız degilmi bu arada?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.