Asus vg24vq yu 2.defa alıyorum 2 sinde de video izlerken görüntü kayıyordu. Onu iade edip bu 2 sinden birini almayı düşünüyorumEğer Curved olması sorun değil ise ASUS VG24VQ.
Eğer düz monitör istiyorsanız ASUS VP249QGR daha iyi olabilir.
Vatan mağazasından aldığım monitörü iade edebilir miyim? 3 gün oldu alalı. Yanımda bi çalışan vardı onla beraber test ederek almıştım.Aoc'nin içinden hem HDMI hem de Displayport kablo çıkıyor. 144 HZ ve freesync monitörde gsync açmak için Displayport kablo lazım (HDMI 2.1 standardı bu konuda geçersiz kalıyor). Viewsonic'in içinden sadece HDMI kablo çıkıyor.
Bu farkın dışında ikisi de aynı sayılır. Arkadaşım AOC'nin bu modelini aldı. Çok memnun.
Monitörlerde ölü piksel çıkma ihtimaline karşı internetten ürün almanızı öneririm. Marka ve modeline göre belirli bir sayıya kadar ölü piksel ve belirli seviyeye kadar ışık sızması sorundan sayılmıyor.
İnternetten alınan ürünleri sebep göstermeksizin 15 gün içinde iade edebilirsiniz. Buna cayma hakkı denir. Cayma hakkının istisnalarına monitörler girmiyor. Mağaza satış görevlilerinin sorun çıkarsa iade alırız laflarına itibar etmeyiniz. Çoğu ütün satmak için dediklerinin ne anlama geldiğini bilmiyorlar. Mağazada açıp test ettirme imkanları varsa orası ayrı.
Hocam bende ASUS VG24VQ var video izlerken sıkıntı yaratıyor o yüzden size AOC 24G2U veya XG 2405'i öneririm. Gelişmelerden haberdar edebilir misinizBende sizin saydıklarınız dışında şu linkteki ürünle beraber 3'ü arasında kaldım. Linkteki ürün 1324 TL olması ile cezbediyor fakat hareket kabiliyetinin sınırlı olması ve VA panel olması nedeniyle pek alasım da gelmiyor. Bakalım takipteyim konuyu, bu akşam sipariş vereceğim 3'ünden birini.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.