Vivaldi vs. Brave vs. Edge

AyEeSto01

Hectopat
Katılım
15 Mayıs 2020
Mesajlar
406
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet selam arkadaşlar, başlıkta da görüyorsunuz. Bu üçlüden sizce hangisi? Önceden Opera GX kullanıyordum ama güvenlik sorunları olduğunu gördüm sonra Microsoft Edge kullanmaya başladım. Biraz kullandıktan sonra Vivaldi ve Brave önerileri gördüm konularda. Vivaldi indirdim ve biraz baktım ama sanki çok da hızlı değildi. Sonra Brave indirdim ve biraz kullandım ve gerçekten hızlıydı. (Konuyu da Brave'den yazıyorum.) Peki bu 3 tarayıcıdan sizce hangisi? Brave güvenilir mi?
 
Brave'in Chrome'da artısı olduğunu düşünmüyorum. Daha şifrelerimiz bulutta bile depolamaya yaramayan bir tarayıcı. Google Chrome tavsiye ederim. @Samotne Ciasteczka'un her yerde önerdiğini gördüm ama hala bir artsını bulamadım. RAM'i de daha fazla tüketiyor.
 
Yaklaşık 1 ay Vivaldi kullandım. Özelleştirilebilir harika bir tarayıcı. Çok beğendim. Opera'dan daha güvenli ve aynı özelliklere sahip. Daha hızlı. Şimdi Edge deniyorum ve aşırı hızlı ve basit bir tarayıcı. Çok fazla özellik vermiyor ama sadelik güzeldir. Vivaldi'nin arayüzüne ısınamayabilirsiniz bana biraz eski geldi. Vivaldi ve Edge güzeldir, Brave kullanmadığımdan bir şey söyleyemem. Özellik daha fazla olduğundan Vivaldi diyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı