Vodafone Net nasıldır?

Vodafone Net'e geçmeyi düşünüyorumç nasıl sizce? Sorun yaşar mıyım?
.
Fiber varsa zaten SOL altyapısı kullanıyor. Geçebilirsiniz. ADSL veya VDSL ise zaten nereye geçersen geç Türk Telekom baktığı için pek fark etmiyor :D

Arkadaşım Vodafone fiber kullanıyor fakat ping sorunu yaşıyor. Tabii bu bölgenize göre değişiyor. Sizin yaşacağınız anlamına gelmez. Ama benim önerim Millenicom'un taahhütsüz paketlerindendir.

Şu an Superonline kullanıyorum hat değerlerimi atayım belki anlayan olur geçtigim zaman sorun yaşar mıyım diye Screenshot.

Şu an Superonline kullanıyorum hat değerlerimi atayım belki anlayan olur geçtigim zaman sorun yaşar mıyım diye Screenshot.
Hattınız şu an ADSL olarak bağlı. VDSL için bir tahmin yürütemem maalesef. Ancak hattınız sağlıklı. Zayıflamanız güzel görünüyor.

Giriş kolay ama çıkmak mesele, uzatmadığınız kontratın "telefonda onay verdiniz" diğerek uzatıldığına şahit olabilirsiniz.

Ne yalan söyliyim 1 aydan beri kendime ISS arıyorum kafayı yemek üzereyim herkes bir sorun yaşamış kusursuz hiçbir ISS yok hadi kusursuzu geçtim 5 üzerinden 3 puan alan yok yani.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı