Vodafone'dan Netspeed'e geçiş

@Abdülkerim Arslan Ben kullanıyorum, memnunum.

Geçiş sürecimle ilgili bilgiye buradan ulaşabilirsiniz:

Yabancı serverlar üzerinden oyun oynamıyorsanız sık sık öneririm. (LoL Euw mesela.) Geçişe karar verirseniz mail iletmeniz halinde ilettiğim davet koduyla indirimden faydalanabilirsiniz.

Merhaba,ben de Tokat'ta oturuyorum.Netspeed deneyiminiz şu ana kadar nasıl?Ne hız alıyorsunuz?
Altyapım 60-70 Mbps arası destekliyor fakat ben 35 Mbps akıllı kotalı olanı kullanıyorum. Memnunum, bir ara bakım yapmışlardı sadece o zaman sıkıntı yaşadım ama şu an güzel. Ping değerleri stabil, çok nadir gece 11-12 arası ping oluyor o kadar.

Altyapım 60-70 Mbps arası destekliyor fakat ben 35 Mbps akıllı kotalı olanı kullanıyorum. Memnunum, bir ara bakım yapmışlardı sadece o zaman sıkıntı yaşadım ama şu an güzel. Ping değerleri stabil, çok nadir gece 11-12 arası ping oluyor o kadar.
Teşekkürler.

@Abdülkerim Arslan Ben kullanıyorum, memnunum.

Geçiş sürecimle ilgili bilgiye buradan ulaşabilirsiniz:

Yabancı serverlar üzerinden oyun oynamıyorsanız sık sık öneririm. (LoL Euw mesela.) Geçişe karar verirseniz mail iletmeniz halinde ilettiğim davet koduyla indirimden faydalanabilirsiniz.
Teşekkürler konunuzu okudum.Davet kodunuzu a.arslantokat@gmail.com a gönderebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı