Oyun Voidu Ubisoft indirimleri

AC Odyssey ve Valhalla sevmedim buna göre AC Origins mi Rainbow 6 Siege mi?
Odyssey ve valhallayı sevmediyseniz originsi hiç sevmezsiniz çünkü üzerine eklenen oyunlar bu ikisi originsin. 200saat oynadığım R6 yı önerebilirim eğer CS falan seviyorsanız. Ama karakterlerin açık olduğu paketi alın diğer türlü eziyet açamazsınız çoğu karakteri
 
Bende böyle bir problem var arkadaşlar ödemede kartı kabul etmedi daha sonrasında bu ekranda saniye dolduktan sonra süre tekrardan başlıyor ödeme sayfasına girmiyor
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20230320_201010_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20230320_201010_Samsung Internet.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 106
Monopoly, UNO gibi oyunları önerirmisiniz? Bir arkadaşım var beraber oynamayı düşünüyorum ama zevkli olur mu?
 
Bende böyle bir problem var arkadaşlar ödemede kartı kabul etmedi daha sonrasında bu ekranda saniye dolduktan sonra süre tekrardan başlıyor ödeme sayfasına girmiyor
Hocam benim de başıma gelmişti, sizin gibi kartımdan parayı çekemedi. Başka kart girerek ödemeyi tamamlamıştım, geçerli kart girmediğiniz sürece her 10 saniyede bir deneyecektir.
 
Arkadaşlar Voidu Ubisoft oyunlarını eski indirimli fiyatlarıyla satışa çıkarmış. Bu sabah baktığımda sitedeki Ubisoft oyunlarının fiyatları diğer sitelerle aynı fiyata çekilmişti. Bir ihtimaldir ki indirim bittikten sonra fiyatlar yukarı çıkabilir almak istiyorsanız kaçırmayın.
Ek olarak " MarchMadness " kodu ile %20 indirim kazanabilirsiniz. (Kod belli başlı oyunlarda geçerli her oyunda değil Kodu satın alma bölümünde aktifleştirdikten sonra siteye tekrar dönüş yapıp oyunlara baktığınızda kodun aktif olduğu oyunların fiyatı yeşil ile görünecektir, kodun etkin olmadığı oyunlar kırmızı fiyatla yani sitenin kendi %20 indirimli fiyatıyla görünüyor.)

Arkadaş bu Voidu benimle dalga geçiyor herhalde. Kaç gün oldu Instagram'da adamlara yazdım artık indirim getirin diye ben tam Boosteroid almayı kafaya taktım en istediğim Ubisoft oyunlarına indirim gelmiş.
 
Tom clancy the Division alinir mi?

Tek başınıza sıkılabilirsiniz ama türünde iyidir benim için. 1. oyunu 100% bitirdim 2. oyunu konsolda bitirmeme rağmen şimdi PC'den oynuyorum en baştan.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı