Oyun Ubisoft Connect Voidu Ubisoft İndirimleri

Güvenilirde ben birkaç yerde sadece oyunu almayın operatörleri açmak baya uğraştırıcı diye yorumlar okumuştum. O yüzden Steam'den Deluxe Edition'u aldım gitti.
Sade versiyonunu alarak kendinizi daha da geliştirebilirdiniz ben misal sade versiyonunu almıştım şu anda 256 saatim var ve her operatörün avantajlı noktasını bildiğimden ona göre oynayışımı belirliyorum. Şimdi hepsini alarak hepsini bir anda oynamaya çalışırsanız hem zorlanır hem de çabuk soğabilirsiniz o almayın diyen kişi Valorantı çok oynamış ki R6'da beynini kullanmayı unutmuş herhalde.

Yani benden kaynaklı olduğunu sanmıyorum, karşı taraftan bana iletilmiyor, buga girdi herhâlde
Şöyle bir şey var, iletilecek bir kod yok. Ubisoft tarafında link generator ile otomatik link oluşuyor ve giriş yapıyorsunuz. Steam ya da Epic üzerinden olsa, kod iletecek olsalar derim ki yoğunluktan ama onda da en fazla 3-5 dakika içerisinde geldi bana.

Sade versiyonunu alarak kendinizi daha da geliştirebilirdiniz ben misal sade versiyonunu almıştım şu anda 256 saatim var ve her operatörün avantajlı noktasını bildiğimden ona göre oynayışımı belirliyorum. Şimdi hepsini alarak hepsini bir anda oynamaya çalışırsanız hem zorlanır hem de çabuk soğabilirsiniz o almayın diyen kişi Valorantı çok oynamış ki R6'da beynini kullanmayı unutmuş herhalde.
Yanıt için teşekkürler. Oyuna çok yabancıyım o yüzden yorumlardan yola çıktım. Her operatörü deneyeceğimi düşünmüyorum zaten. Bana yeni başlayan olarak ne tavsiye edersiniz? Hangi operatörden başlamalıyım?

Şöyle bir şey var, iletilecek bir kod yok. Ubisoft tarafında link generator ile otomatik link oluşuyor ve giriş yapıyorsunuz. Steam ya da Epic üzerinden olsa, kod iletecek olsalar derim ki yoğunluktan ama onda da en fazla 3-5 dakika içerisinde geldi bana.
İnat ettim başka bir hesaptan daha satın aldım, onda da hemen etkinleştir yazdı tıkladım Ubisoft hesabına girdim fakat ortada oyun falan yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı