Oyun Ubisoft Connect Voidu Ubisoft İndirimleri

Siparişlerime döndüğünüzde aktifleştir butonu gitti mi?
Evet tekrar kod talep ediyoruz döngüsüne girdi önceki satın alımdaki gibi. Başta aktifleştir butonu geldi, tıkladım, Ubisoft hesabıma girmemi istedi, Activate dedim sonra sayfa kapandı. İki farklı satın alımda da aynı şey oldu üstelik, birebir aynı süreç. Ortada oyun yok

Başta aktifleştir butonu geldi, tıkladım, Ubisoft hesabıma girmemi istedi, Activate dedim sonra sayfa kapandı. İki farklı satın alımda da aynı şey oldu üstelik, birebir aynı süreç. Ortada oyun yok
Bir kişide daha yaşandığına göre bug var o zaman, müşteri hizmetlerinin dönüşünü bekleyeceksiniz mecburen.

Yanıt için teşekkürler. Oyuna çok yabancıyım o yüzden yorumlardan yola çıktım. Her operatörü deneyeceğimi düşünmüyorum zaten. Bana yeni başlayan olarak ne tavsiye edersiniz? Hangi operatörden başlamalıyım?
Fuze oyna direkt iyi operatördür yeni başlayanlara dost canlısı alışması da kolaydır hem.

Yanıt için teşekkürler. Oyuna çok yabancıyım o yüzden yorumlardan yola çıktım. Her operatörü deneyeceğimi düşünmüyorum zaten. Bana yeni başlayan olarak ne tavsiye edersiniz? Hangi operatörden başlamalıyım?
Hocam yeni başladıysan en rahat rook, doc falan oyna silahlari no recoil rahat oynarsın onları.

Evet tekrar kod talep ediyoruz döngüsüne girdi önceki satın alımdaki gibi. Başta aktifleştir butonu geldi, tıkladım, Ubisoft hesabıma girmemi istedi, Activate dedim sonra sayfa kapandı. İki farklı satın alımda da aynı şey oldu üstelik, birebir aynı süreç. Ortada oyun yok
Bende de aynı hala gelmemiş. Sizinki geldi mi? Geri dönüş de yapmamışlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı