Benjamin the Ferel
Hectopat
- Makaleler
- 1
Ben de şu an yalnızca Asasin's Creed Origins var. Bu oyun dışında "alınabilir" dediğiniz Asasin's Creed oyunu var mı?
Ben de şu an yalnızca Asasin's Creed Origins var. Bu oyun dışında "alınabilir" dediğiniz Asasin's Creed oyunu var mı?
Zevk meselesi olduğu için önemli değil benim için. Ben Mısır temasını çok sevdiğim için almıştım.Linç yiyebilirim ama son 3 AC oyunu arasında en kötüsü Origins. Yani ben oynadım ama tavsiye etmem. Odyssey veya Valhalla'yı herkes daha çok tavsiye edecektir.
Origins biraz daha demo gibi. Valhalla'yı yaparken part part oyun çıkarmışlar gibi. Ama hepsinin mitolojik teması farklı bu da tamamen zevk meselesi.
Vallhalla'daki aktivasyon sorunu devam ediyor mu?
5 gün, 2 saat.İndirimler ne zamana kadar sürüyor ben göremedim yazmıyor sanırım.
Far Cry 6 daha mantıklı bence.1 oyun alma hakkım var, Far Cry 6 veya AC Syndicate düşünüyorum.
Şu an elimde daha hiç oynanmamış AC Valhalla bulunuyor. AC Mirage de alacağım.
Ubisoft desteği çekdi sanırsam, önceki indirimde öyle bir hata veriyordu.Brotherhood neden alınmıyor?
Fiyatlar çok iyi. Keşke Steam key verseler :/
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.