Oyun Voidu Ubisoft indirimleri

Ubisoft ve Voidu sağ olsun AC ve FC serilerini tamamlamış oldum. Mirage hariç.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    168 KB · Görüntüleme: 102
  • 2.png
    2.png
    183,4 KB · Görüntüleme: 102
  • 3.png
    3.png
    84,8 KB · Görüntüleme: 101
Unity'yi nereden aldınız?
Ubisof üzerinden almıştım.
Hangi FC oyunlarını önerirsin dostum? FC 3 ve Primal var. Hikayesi sağlam olanları oynamak istiyorum.
Primal çok sıkıcı ve kötü bir oyun, bence. FC 4 ve FC 5 oynayabilirsin. Ama temelinde hepsi kopyala yapıştır mantığı ile yapılmış. Sadece konu, karakter ve mekan değişik oynanış tamamen aynı.

Bu ürünü yalnızca bir kez alabilirsiniz hatası veriyor. Ben daha önce buradan oyun almadım. Yardımcı olur musunuz?

Ubisoft ve Voidu sağ olsun AC ve FC serilerini tamamlamış oldum. Mirage hariç.
Ben de tum seriyi tamamladim ama kafama takilan bir sey var. Sizden rica etsem web tarayici uzerinden ubisoft hesabiniza girip oyunlar var mi diye kontrol eder misiniz. Uygulama uzerinde tum oyunlar var gozukuyor ama hesap ayarlarina girince oyunlar sanki hic satin alinmamis gibi gozukuyor. Bazi oyunlari daha once steam ya da epic gamesten aldim onlar duruyor ama voidudan alinanlar gozukmuyor. Bu arada bu satin alimi yeni yapmadim, belki 5-6 ay olmustur. Geri donuste bulunursaniz cok sevinirim. Asagiya ekran goruntulerini biraktim.
Screenshot (34).png

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    2,2 MB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    2,4 MB · Görüntüleme: 81
Ben de tum seriyi tamamladim ama kafama takilan bir şey var. Sizden rica etsem web tarayici uzerinden Ubisoft hesabiniza girip oyunlar var mi diye kontrol eder misiniz? Uygulama uzerinde tum oyunlar var gozukuyor ama hesap ayarlarina girince oyunlar sanki hiç satin alinmamis gibi gozukuyor. Bazi oyunlari daha once Steam ya da Epic Games'ten aldim onlar duruyor ama Voidu'dan alinanlar gozukmuyor. Bu arada bu satin alimi yeni yapmadim, belki 5-6 ay olmustur. Geri donuste bulunursaniz cok sevinirim. Asagiya ekran goruntulerini biraktim. Eki Görüntüle 2028637

Gözükmüyor. Çünkü orada sadece oynadığın oyunlar görünüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı