Geri iade ederlerse bi'an once. indiegaladan alacağım daha bunlarla muhatap olmam.Aynı sıkıntı bende de oldu iade veriyorlar. Benim ücreti iade ettiler yatmasını bekliyorum. Valhala full paket olmadığıma pişman oldum sadece![]()
Unity'yi nereden aldınız?Ubisoft ve Voidu sağ olsun AC ve FC serilerini tamamlamış oldum. Mirage hariç.
Hangi FC oyunlarını önerirsin dostum? FC 3 ve Primal var. Hikayesi sağlam olanları oynamak istiyorum.Ubisoft ve Voidu sağ olsun AC ve FC serilerini tamamlamış oldum. Mirage hariç.
Ubisof üzerinden almıştım.Unity'yi nereden aldınız?
Primal çok sıkıcı ve kötü bir oyun, bence. FC 4 ve FC 5 oynayabilirsin. Ama temelinde hepsi kopyala yapıştır mantığı ile yapılmış. Sadece konu, karakter ve mekan değişik oynanış tamamen aynı.Hangi FC oyunlarını önerirsin dostum? FC 3 ve Primal var. Hikayesi sağlam olanları oynamak istiyorum.
Ben de tum seriyi tamamladim ama kafama takilan bir sey var. Sizden rica etsem web tarayici uzerinden ubisoft hesabiniza girip oyunlar var mi diye kontrol eder misiniz. Uygulama uzerinde tum oyunlar var gozukuyor ama hesap ayarlarina girince oyunlar sanki hic satin alinmamis gibi gozukuyor. Bazi oyunlari daha once steam ya da epic gamesten aldim onlar duruyor ama voidudan alinanlar gozukmuyor. Bu arada bu satin alimi yeni yapmadim, belki 5-6 ay olmustur. Geri donuste bulunursaniz cok sevinirim. Asagiya ekran goruntulerini biraktim.Ubisoft ve Voidu sağ olsun AC ve FC serilerini tamamlamış oldum. Mirage hariç.
Ben de tum seriyi tamamladim ama kafama takilan bir şey var. Sizden rica etsem web tarayici uzerinden Ubisoft hesabiniza girip oyunlar var mi diye kontrol eder misiniz? Uygulama uzerinde tum oyunlar var gozukuyor ama hesap ayarlarina girince oyunlar sanki hiç satin alinmamis gibi gozukuyor. Bazi oyunlari daha once Steam ya da Epic Games'ten aldim onlar duruyor ama Voidu'dan alinanlar gozukmuyor. Bu arada bu satin alimi yeni yapmadim, belki 5-6 ay olmustur. Geri donuste bulunursaniz cok sevinirim. Asagiya ekran goruntulerini biraktim. Eki Görüntüle 2028637
Kaç gün içinde döndüler peki?Aynı sıkıntı bende de oldu iade veriyorlar. Benim ücreti iade ettiler yatmasını bekliyorum. Valhala full paket olmadığıma pişman oldum sadece![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.