Oyun Voidu Ubisoft indirimleri

Ben de ilk kez Voidu üzerinden alışveriş yapıyorum da aldığımdan beri aktifleştirme seçeneği böyle ekstra bir şey mi yapıyoruz tahmini ne zaman teslim ediliyor ürünler?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-11-25-14-05-40-461_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-11-25-14-05-40-461_com.android.chrome.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 65
Onda da kart bilgilerini giriyorum submitliyorum. Processing'de takılı kalıyo. Sizde var mı böyle bi sıkıntı
açıkçası ben de dün akşam yaşadım saat 22 civarı falandı gece 02'de tekrar denedim oldu. yoğunluktan mıdır artık yoksa sitenin yapısının her browser ile sabit bir şekilde çalışmamasından mıdır bilemiyorum ancak bazıları mozilla kullanarak sıkıntısız aldıklarını söylemişlerdi bazı yerlerde. belki farklı bir browser ile denemek istersiniz.

Ben de ilk kez Voidu üzerinden alışveriş yapıyorum da aldığımdan beri aktifleştirme seçeneği böyle ekstra bir şey mi yapıyoruz tahmini ne zaman teslim ediliyor ürünler?
normalde 10 saniyede gelir ama eğer ellerinde stok yoksa saatlerce öyle bekleseniz bile gelmez. en iyisi siteye kayıt olduğunuz mail ile support@voidu.com adresine mail atarak iletişime geçin. bir şekilde geri dönüp yardımcı oluyorlar.

Açıkçası ben de dün akşam yaşadım saat 22 civarı falandı gece 02'de tekrar denedim oldu. Yoğunluktan mıdır artık yoksa sitenin yapısının her browser ile sabit bir şekilde çalışmamasından mıdır bilemiyorum ancak bazıları Mozilla kullanarak sıkıntısız aldıklarını söylemişlerdi bazı yerlerde. Belki farklı bir browser ile denemek istersiniz.

Normalde 10 saniyede gelir ama eğer ellerinde stok yoksa saatlerce öyle bekleseniz bile gelmez. En iyisi siteye kayıt olduğunuz mail ile support@voidu.com adresine mail atarak iletişime geçin. Bir şekilde geri dönüp yardımcı oluyorlar.

İngilizce değil mi destek dili sadece, sanırım Türkçe destek ekipleri yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı