Oyun Voidu Ubisoft indirimleri

Aynı gün yazmışız. Mailinizi kontrol edin hocam. Bir de bildiğim kadarıyla onların mesai saatleri harici de yazarsanız mail iletilmiyormuş voiduya.

Bana Azonce mesaj gönderildi hocam robot ile gecikebilir cevabımız falan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Viodu ile çok sorun yaşadım oyun aldım aktivasyon yapıldı yazdı oyun gelmedi bana sistemleri çok kötü üzerine destekte çok kötü translate ile anlaşırsınız sorun olmaz ama mağdur olmazsınız. 1 ay sonra da olsa ödeme yaptılar

Viodu ile çok sorun yaşadım oyun aldım aktivasyon yapıldı yazdı oyun gelmedi bana sistemleri çok kötü üzerine destekte çok kötü translate ile anlaşırsınız sorun olmaz ama mağdur olmazsınız. 1 ay sonra da olsa ödeme yaptılar
Evet hocam destekleri ingilizce yazıyor falan. İndiegaladan 4 kere satın alım yaptım Voiduda sonra hiçbirinde bi sorun yaşamadım.

Bana Azonce mesaj gönderildi hocam robot ile gecikebilir cevabımız falan.
Garip hocam dün mail geldi bana bugün yanıtladı iptal talebim anında oluşturuldu.

@xerxer hocam durum nedir sizde? Ben mail ile iletişim kurdum iade işlemi sağlandı bankadan ödemeyi bekliyorum.
En sonunda maile cevap geldi. Link atmışlar aktivasyon için. Görünce çıldırdım.
Hemen cevap olarak;
Arkadaşlar benim aktivasyondan yana sıkıntım yok oyun ubi softta gorunmuyor. Yazdıklarımı okumuyor musunuz? O kadar yazıyı, bilgiyi, ss'i neden attım size yazdım. Sorunu çozün indirimler bitmeden, işime yaramayan standart cevaplar vermeyin.

yazıp cevapladim

En sonunda maile cevap geldi. Link atmışlar aktivasyon için. Görünce çıldırdım.
Hemen cevap olarak;
Arkadaşlar benim aktivasyondan yana sıkıntım yok oyun ubi softta gorunmuyor. Yazdıklarımı okumuyor musunuz? O kadar yazıyı, bilgiyi, ss'i neden attım size yazdım. Sorunu çozün indirimler bitmeden, işime yaramayan standart cevaplar vermeyin.

yazıp cevapladim
Hocam bende voidu dan bir şeyler alacaktım, almamalı mıyım sorun mu oluyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı