Oyun Voidu Ubisoft indirimleri

Arkadaşlar bir sorum olacak ben de bu siteden AC Valhalla ve odsysey aldım ve ikisi de sıkıntısız bir şekilde kütüphaneye eklendi, ama benim aklıma bir soru takıldı ben bunları Ubisoft connecten alsam 300-350 TL tutardi ama Voidu da ikisini 130 TL'ye aldım şimdi bu sitenin bu işten kârı ne kim 200-300 TL'lik oyunları 50-60 TL'ye verir.

Arkadaşlar bir sorum olacak ben de bu siteden AC Valhalla ve odsysey aldım ve ikisi de sıkıntısız bir şekilde kütüphaneye eklendi, ama benim aklıma bir soru takıldı ben bunları Ubisoft connecten alsam 300-350 TL tutardi ama Voidu da ikisini 130 TL'ye aldım şimdi bu sitenin bu işten kârı ne kim 200-300 TL'lik oyunları 50-60 TL'ye verir.
Hocam biraz farklı bir soru soracağım size de, ödemeyi nasıl yaptınız? Ben iş, ziraat bankaları ile denedim hepsinde hata aldım.

Arkadaşlar nasıl ödeme yaptınız ben Papara ve ziraatten yaptım hata veriyor "payment unsuccessful. Try again." diye.

Vallahi bende yapamadım, aynı hatayı alıyorum. Nays ile denedim, İş Bankası'nın normal kartından denedim, kredi kartı ıvır zıvır yine de olmadı hocam

Bize ulaşın'a basıp ticket açtım umarım dönerler sanal kart ile filanda denedim olmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı