Oyun Voidu Ubisoft indirimleri

Eski Rainbow Six Siege oyunlarını soruyorsan derme çatma hikayeleri var. Çok oyunculu versiyonunu soruyorsan yok.
Genel olarak hepsini sordum ama özelikle "Siege ve son çıkan Extraction" oyunlarını sordum. Teşekkürler bilgi için.
Hikaye yok 3000 yakın saatım var cok zor bir oyun ne CS:GO benzer ne de başkasına emın ol ama cok iyi FPS oyuun alışması kontrol etmesi vs.
Siege oyunu sanırım bu dediğin eğer o ise iyi ki indirmemişim denememişim. 17,42 liraydı aldığımda hala hiç oynamadım sanırım bu yorumdan sonra da oynamam :s Teşekkürler bilgi için.
Hikaye yok.Online 5vs5 oynanıyor
Teşekkürler bilgi için.

Genel olarak hepsini sordum ama özelikle "Siege ve son çıkan extraction" oyunlarını sordum. Teşekkürler bilgi için.

Siege oyunu sanırım bu dediğin eğer o ise iyi ki indirmemişim denememişim. 17,42 liraydı aldığımda hala hiç oynamadım sanırım bu yorumdan sonra da oynamam: S teşekkürler bilgi için.

Teşekkürler bilgi için.

Yok aslında güzel oyun ufak sorun Ubisoft bug doğru düzgün düzeltmemesi çok sorun edilecek şeyler değil tabii ama öğrenmesi zor çünkü çoğu insan alışamadı için bırakan çok oldu tavsiye eder miyim dersen ederim çünkü sarıyor ve oyun gerçekçilik tattiriyor.

Dostum bir gelişme var mı?

Yok sende var mı? bir konuda 2 günde dönmüşler ticket a .

1696082895247.png

Yok be hocam, ininalin sanal kartı ile denedim onda da olmadı. Ticket attim ona da dönüş olmadı. Daha doğrusu mail attım ben, ona dönmediler.

Normal ininal de mi çalışmıyor?

Hocam olursa AC: Odyssey Gold Edition alacağım olmazsa Mirage için para biriktiririm indirime düşünce alırım.

Normal ininal de mi çalışmıyor?

Hocam olursa AC: Odyssey Gold Edition alacağım olmazsa Mirage için para biriktiririm indirime düşünce alırım.
Bende fiziki kartı yok ininalin, denemek için sanal kart açtım. Bir arkadas almıştı herhalde ininal ile.
Nasip değilmiş deyip önümüze bakacağız hocam yapacak bir şey yok :d
Bu arada gamebillet sitesinde 93 liraya satılıyor aynı oyun.
İndirimler var orada da fakat buradaki kadar değil

Bende fiziki kartı yok ininalin, denemek için sanal kart açtım. Bir arkadas almıştı herhalde ininal ile.
Nasip değilmiş deyip önümüze bakacağız hocam yapacak bir şey yok :d
Bu arada gamebillet sitesinde 93 liraya satılıyor aynı oyun.
İndirimler var orada da fakat buradaki kadar değil
Hocam aslında papara sanal kart işe yarıyor, akbank vb. bankalar genelde bu işlemi yapmıyor. Gamebillet üzerinden oyun aldığım zaman akbank ödemeyi yapmayıp 2 dk sonra beni arayıp "Bu işlemi siz mi yaptınız?" diye sormuştu. Dolandırıcılık gibi düşünüyorlar demek ki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı