Oyun Voidu Ubisoft indirimleri

Merhaba, Voidu'da yeniden Ubisoft oyunları indirimi başladı. Bazı hocalarım R6 almak istiyordu bu indirimle birlikte alabilirler.

Onun dışında yeni çıkmış oyunları almak isteyenler için bu ekonomide bu fiyatlar beleş. Buyurun çökün:

Merhaba, Voidu'da yeniden Ubisoft oyunları indirimi başladı. Bazı hocalarım R6 almak istiyordu bu indirimle birlikte alabilirler.

Onun dışında yeni çıkmış oyunları almak isteyenler için bu ekonomide bu fiyatlar beleş. Buyurun çökün:
Valhalla Ragnarök DLC 200 TL'ye düşmüştü Ubisoft'ta. Almayayım demiştim ama 70₺ görünce artık kaçamadım. Kod geldi hemen etkinleştirdim anında geçti sisteme. Güvenilirmiş.

Arkadaşlar ındiegala, dolara geçmiş. Alacağınız varsa lütfen ertelemeden alın, diğer platformlar da dolara geçebilir.

TL gorunuyor hala ama satın almaya calıstıgımda kartınız reddedildi diyor. Herhangi bir oyun alan var mi son 3-5 saat icerisinde?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben daha dün Ubisoft'tan AC Odyssey aldım. Şimdi oradan iade edip bugün Voidu'dan alsam Ubisoft tarafında bir sıkıntı olur mu? Daha yeni iade olan bir ürünü tekrar alıyorum çünkü.

Valhalla complete aldım ama ubisoft connect sayfasın da bütün dlc lere sahipsiniz demesine rağmen siege of paris and wraith of druids hala paralı gözüküyorr satın al diyor taklaya gelmedik dimi :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı