Oyun Voidu Ubisoft indirimleri

Hocalarım Watch Dogs 2 almak istedim ama ürünlerden en az biri tükenmiştir diyor stokta yok falan yazmıyor?

Voidu Ticket açtım tüm detaylar, kendi veritabanı sisteminde kayıtlı olmasına rağmen benden bir sürü bilgi girmemi isteyen bir mail geldi. Hepsini tekrar doldurdum.
Ek bilgi olarakta; Türkiyenin en büyük forumlarından birinde bu sorunu yaşayan bir sürü kullanıcı var bu sorun hakkında tartışıyoruz dedim. Bu konunun 16. sayfasının linkini attım.

Anlamadım amatörce geri dönüş yapmaları beni biraz üzdü açıkcası. Pozitif sonuçlanmayacakmış havası aldım biraz.

Son düzenleme:
Voidu Ticket açtım tüm detaylar, kendi veritabanı sisteminde kayıtlı olmasına rağmen benden bir sürü bilgi girmemi isteyen bir mail geldi. Hepsini tekrar doldurdum.
Ek bilgi olarakta; Türkiyenin en büyük forumlarından birinde bu sorunu yaşayan bir sürü kullanıcı var bu sorun hakkında tartışıyoruz dedim. Bu konunun 16. sayfasının linkini attım.

Anlamadım amatörce geri dönüş yapmaları beni biraz üzdü açıkcası.
İstenilen ticket içeriğini atar mısın hocam?

Merhaba,

Voidu Desteğiyle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz!

Talebinizi (37085) aldık ve size en kısa sürede geri dönüş yapacağız.

Mümkün olduğu kadar alakalı bilgi sağlarsanız isteğinizi daha hızlı çözebiliriz, örneğin:

- İşlem/sipariş kimliği
- Ayrıntılı olarak ne oldu
- Hatalar
- Ekran görüntüleri
- Saat
- Tarih
- Atılan adımlar
- Satın alma makbuzunun ekran görüntüsü
vb.

*NOT* Lütfen unutmayın: hafta sonu boyunca isteklerinize yanıt vermek için daha fazla zamana ihtiyacımız olacak.

Anlayışınız için teşekkür ederiz ve yakında sizinle konuşacağız!

Aferin takım

Bana bu geldi. Bunu da doldurmam gerektiği yazmıyor.

@heraishere
Aynı isteklerden bahsediyoruz.
Hepsini doldurdum. Oyunu satın alınca beni ubisoft connecte yönlendrdiğini, bilgileri girince aktivasyon tamamalandı diye okey evrdiğini ve sayfa kapandığını ama ubisoft app'e girince oyunun gözükmediğini bildirdim.

''Mümkün olduğu kadar alakalı bilgi sağlarsanız isteğinizi daha hızlı çözebiliriz''

Asıl sorun şu; Mesela bu aktivasyon sırasında sorun yaşanabilir bu voidu'nun hatası değil ama siparişlerime girdiğim zaman ya orada ACTIVATE veya KEY yazması gerekir. Bu yazmıyor ortadaki sorun çok net.

Son düzenleme:
@heraishere
''Mümkün olduğu kadar alakalı bilgi sağlarsanız isteğinizi daha hızlı çözebiliriz''
Hepsini girdim gönderdim ama şöyle birşey okumuştum eğer mesai saatleri içinde göndermezsek maili boşa gidiyormuş mail.

Neyse bekleyeceğiz hocam yapacak birşey yok. Voidu gözümde kötü bir imaja sahip oldu ama.

Hepsini girdim gönderdim ama şöyle birşey okumuştum eğer mesai saatleri içinde göndermezsek maili boşa gidiyormuş mail.

Neyse bekleyeceğiz hocam yapacak birşey yok. Voidu gözümde kötü bir imaja sahip oldu ama.

İmajları zerre umrumda değil indirimdeyken şu 3-4 oyunu alayım daha muhatap olmam. Bu ay oyunlara çok para gömdüm. Şu serileride alayım oyun alma devrini kapayacağım. İşten güçten fazla vakit bulamıyorum aldığım oyunlar çok uzun süreler yetecek bana.
Özet geçecek olursam; Sorunumuzu çözsünler de gerisi hikaye
Zaten son aldığım voidu oyunları (RU+CIS) kodlu düşüyor maile güven vermiyor bu olay zaten

İmajları zerre umrumda değil indirimdeyken şu 3-4 oyunu alayım daha muhatap olmam. Bu ay oyunlara çok para gömdüm. Şu serileride alayım oyun alma devrini kapayacağım. İşten güçten fazla vakit bulamıyorum aldığım oyunlar çok uzun süreler yetecek bana.
Özet geçecek olursam; Sorunumuzu çözsünler de gerisi hikaye
Zaten son aldığım voidu oyunları (RU+CIS) kodlu düşüyor maile güven vermiyor bu olay zaten
Evet umarım çözerler sorunumuzu. İndirimler bittikten sonra iade etmezler umarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı