VPN kullanmadan tüm yasaklı sitelere giriş yapabilme nasıl kapatılır?

DarkKnight001

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle konu ile ilgili onlarca forumda onlarca konu okudum. Ve söylediklerini kontrol ettim. Örneğin IP adresim olması gerektiği gibi, ISS Türk Telekom, hayatımda hiç VPN kullanmadım DNS adresim 1.1.1.1 değil Google DNS kapalı tüm tarayıcılardan giriliyor Kaspersky gibi on av ile tam tarama yaptım yetmedi formatladım ama yine erişebiliyorum. Wi-Fi ağına bağlı benden başka hiçbir cihaz erişemiyor modem ayarlarında her şey olması gerektiği gibi. Nasıl fark ettin derseniz açık söyleyeyim, 22 yaşında bir bireyim ama hayatım boyunca yasaklı sitelerle vb. içeriklerle VPN'le hiç işim olmadı. Geçen gün Twitter(X) de gezerken yanlışlıkla bir linke daha sonra siteden hemen çıktım. Daha sonra içime bir kurt düştü, ben VPN kullanmadan nasıl girdim diye başka cihazlardan aynı linke girmeye çalıştığımda açmıyordu, erişim engellenmiştir falan diyordu ben de aynı linke tekrar giriş yapmaya çalıştım ve yine girdi, ben de araştırmaya başladım ama her şey olması gerektiği gibiydi, yani kafam çok karışık, iyice paranoyağa bağladım. (PC'den mobil cihaz değil) ekstra olarak bir kere daha formatladım ve hala devam ediyor yardımcı olalım. İlginiz için şimdiden teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı