Vücuda nasıl şekil verilir?

Earas

Hectopat
Yer
İstanbul
Merhaba neredeyse 15 yaşımdayım boyum 180. Kilomu yakın zamanda ölçmedim, bilmiyorum. Kaburgalarım sayılıyor tabak tabak yemek yiyorum kilo alamıyorum. En azından spor yapayım vücudum güzel gözüksün diyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Personal trainer (kişisel antrenör) dersleri de çok pahalı o kadar para vermeye gerek yok. Kısaca evde 6-12 ayda nasıl vücudumu şekillendiririm?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba neredeyse 15 yaşımdayım boyum 180. Kilomu yakın zamanda ölçmedim, bilmiyorum. Kaburgalarım sayılıyor tabak tabak yemek yiyorum kilo alamıyorum. En azından spor yapayım vücudum güzel gözüksün diyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Personal trainer (kişisel antrenör) dersleri de çok pahalı o kadar para vermeye gerek yok. Kısaca evde 6-12 ayda nasıl vücudumu şekillendiririm?
Hocam evde kilo alınır ama zor yağlanırsın spor salonuna yazıl istersen. Asıl konu kilo alma şimdi kilo alamıyorum demek yanlıştır (hastalık dışında). Benimde böyle bir arkadaşım vardı yiyorum kilo almıyorum. Yalan kardeşim yemiyorsunuz çocuğun yediğini ben atıştırma yapıyorum. Şişko obez deiğilim bu arada dövüş sporu ile uğraşıyorum istediğim zaman alıp istediğim zaman da veriyorum. Sana tavsiyem şu sık sık sürekli ye 2 saate bir döşe yemeği miden büyüsün akabinde kilolar gelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı