Vücüt nasıl şekillendirilir?

Anılwef

Zeptopat
Selamlar, cümleye nasıl başlasam bilemedim. Ama sorunumu şöyle anlatmak isterim 63 kiloyum ve neredeyse 180 boyundayım sorunum ise şu üst vücudum zayıfken bacaklarım ve kalçam kilolu garip bir şekilde spora gitmemi söyleyenler olabilir ama maalesef ki zamanım yok. 17 yaşındayım okul derken spor için zamanım kalmıyor. Evde bunları yaparak halledebilirsin diyebileceğiniz bir yöntem varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim. Sorunumu daha çok açmam gerekirse kalça tarafım dışa doğruyken bacaklarım kalın alt taraflar çok fazla kalın değil ama dıştan bakan bir insan genellikle 70 75 kilo gibi görüyor. R belim çok ince kalırken alt taraflarımın bu kadar yağlı kalması cidden canımı sıkıyor. (gün içinde okula giderken veya dönerken yürüyorum hareketsiz kalan bir insan değilim) dediğim gibi yardımcı olabilecek kişiler yazarsa çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, cümleye nasıl başlasam bilemedim. Ama sorunumu şöyle anlatmak isterim 63 kiloyum ve neredeyse 180 boyundayım sorunum ise şu üst vücudum zayıfken bacaklarım ve kalçam kilolu garip bir şekilde spora gitmemi söyleyenler olabilir ama maalesef ki zamanım yok. 17 yaşındayım okul derken spor için zamanım kalmıyor. Evde bunları yaparak halledebilirsin diyebileceğiniz bir yöntem varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim. Sorunumu daha çok açmam gerekirse kalça tarafım dışa doğruyken bacaklarım kalın alt taraflar çok fazla kalın değil ama dıştan bakan bir insan genellikle 70 75 kilo gibi görüyor. R belim çok ince kalırken alt taraflarımın bu kadar yağlı kalması cidden canımı sıkıyor. (gün içinde okula giderken veya dönerken yürüyorum hareketsiz kalan bir insan değilim) dediğim gibi yardımcı olabilecek kişiler yazarsa çok memnun olurum.
Zamanım yok kelimesi çok gereksiz bir kelime. Çalışmıyorsan tabii ki?

Omuzlarınız geniş mi? Spor yaparak tabi ki vücudunuzu şekillendirebilirsiniz. Günde 1 saat yeterli olur. Okula yürüyerek gitmenizde faydalı bir işlem. Aynı şekilde bol bol squad yapın. Tabi ki bacak kaslarını çalıştıran sporları da yapın. O bölgedeki yağları yakarsanız vücudunuz şekillenecektir.

İvan Ruskov adlı bir kanal var youtube da birsürü videosu var kendine yakın olan zamanına uygun olan videoları seçip o hareketleri yapabilirsin. İlla spor salonuna gitmek gerekmiyor vücüt geliştirmek için kendin disiplinli olursan ve beslenme programına dikkat edersen hedefine ulaşırsın ama beslenme programı için bir şey diyemem internetten araştırmak ta uygun olmayabilir çünkü beslenme programları herkese özgü değildir beslenme programı için diyetisyene gidebilirsin mesela vücüt yapına göre program ayarlarlar.
Zamanım yok kelimesi çok gereksiz bir kelime. Çalışmıyorsan tabii ki?
Herkesin zamanı olmayabilir bunu bilemezsiniz zamanım yok diyorsa yoktur.

Omuzlarınız geniş mi? Spor yaparak tabii ki vücudunuzu şekillendirebilirsiniz. Günde 1 saat yeterli olur. Okula yürüyerek gitmenizde faydalı bir işlem. Aynı şekilde bol bol Squad yapın. Tabii ki bacak kaslarını çalıştıran sporları da yapın. O bölgedeki yağları yakarsanız vücudunuz şekillenecektir.

Omuzlarım geniş evet.
Bence zamanınızı kontrol etmeyi öğrenmelisiniz yoksa sizi bu durumdan hiçbir şey kurtaramaz.

Maalesef emin olabilirsiniz zaman ayarlayabilmek için çok fazla şey denedim ama bir türlü olmuyor hala deniyorum.
İvan ruskov adlı bir kanal var YouTube'da bir sürü videosu var kendine yakın olan zamanına uygun olan videoları seçip o hareketleri yapabilirsin. İlla spor salonuna gitmek gerekmiyor vücüt geliştirmek için kendin disiplinli olursan ve beslenme programına dikkat edersen hedefine ulaşırsın ama beslenme programı için bir şey diyemem internetten araştırmak ta uygun olmayabilir çünkü beslenme programları herkese özgü değildir beslenme programı için diyetisyene gidebilirsin mesela vücüt yapına göre program ayarlarlar.

Herkesin zamanı olmayabilir bunu bilemezsiniz zamanım yok diyorsa yoktur.

Teşekkür ederim anlayışlı cevabınız için.

Omuzlarım geniş evet.

Maalesef emin olabilirsiniz zaman ayarlayabilmek için çok fazla şey denedim ama bir türlü olmuyor hala deniyorum.

Teşekkür ederim anlayışlı cevabınız için.
Rica ederim bu arada 5 saat uyku spor yapan biri için yetmez en az 7 saat uyumanız gerekiyor uyku beslenme de sporun yanında çok etkilidir bunlara dikkat edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı